NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy | PS4

Цена: 59,95лв.
Издател/производител: Bandai Namco
Код на продукта: 30422
Наличност: В наличност

Това издание съдържа следните три игри с подобрена HD графика:

 • NARUTO: Ultimate Ninja STORM
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2
 • NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst
 

 

NARUTO: Ultimate Ninja STORM

Развивайки съревнователния боен екшън от поредицата Ultimate Ninja, NARUTO: Ultimate Ninja STORM ви позволява да се биете в напълно триизмерно през огромни околни среди. Ще освобождавате мощни джуцу атаки, ще изпълнявате акробатични маневри и дори да бягате по стени и над водата, докато се състезавате с опонентите си за нинджа надмощие. Можете да персонализирате бойния си стил и да наемате до двама помощни герои. Всеки герой в играта е в състояние да даде воля на Пробуждане способностите си при определени обстоятелства, прибавяйки нови черти на характера и таланти към впечатляващия нинджа списък на играта, включващ 25 популярни персонажа от анимационния сериал. NARUTO: Ultimate Ninja STORM осигурява съревнователните мултиплеър битки на до двама играчи. Позволявайки ви да се потопите в света на Наруто, играта представя изучаване на Селото скрито в листата и Гората на смъртта. Можете да претърсите всеки инч от тези емблематични околни среди, да изпълните над 100 уникални мисии, да събирате ценни свитъци и да общувате с останалите герои от анимационната поредица Наруто. Вкарвайки допълнително разнообразие в състезателните битки, тези мисии включват надбягвания, специални доставки и широкомащабни битки срещу внушителни опоненти. Извличайки предимствата на оригиналния графичен енджин от следващо поколение, NARUTO: Ultimate Ninja STORM използва приятни за окото анимации, впечатляващи визуални детайли и развита система за изразяване на емоции чрез лицеви мимики.

 

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2

Разработена от известното японско студио CyberConnect2, NARUTO Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 отвежда играчите през историята Naruto Shippuden, придържайки се плътно към анимето с очарователни обрати в разказа, експлозивна нова бойна система, удивителни визуални ефекти, богати нови околни среди за изследване, оригинално японско озвучаване и почти неограничен брой елементи за отваряне и пауър ъпи за шеметен боен екшън. Вие трябва да си изберете правилните спътници, които ще се бият рамо до рамо с вас и ще ви дадат по-голям шанс за победа, заедно с тях ще извършвате експлозивните Team Special Techniques, за да сразите опонентите си. В играта ще се сблъскате с много престъпници от Акацуки, а удивителен обрат в историята дори ще ви разкрие Саске облечен в костюм на Акацуки. Докато в повечето истории има две гледни точки, в NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 те са три. Придържайки се към сюжета на NARUTO SHIPPUDEN, играта разполага със задълбочен тристранен режим, в който вие живеете различно чрез Наруто, Саске и Джирая. С повече от 40 герои, от които да избирате, участието в по-големи и по-епични битки с босове никога не е било толкова експлозивно. Играта предоставя и нова, подобрена система Support Character, която позволява на играчите да свързват джуцу за яростни нинджа наказания и споделени бонуси според стратегическото избиране на съюзник.

 

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst

Четвъртата велика нинджа война продължава. NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 е претърпяла пълна промяна за FULL BURST завръщането си! В допълнение към огромното количество подобрения идва и дългоочакваната глава, в която Саске (Sasuke) и Итачи (Itachi) се изправят срещу Кабуто (Kabuto) в наелектризиращ сблъсък.

 • Допълнителна глава: След като най-сетне се освобождава от контрола на Кабуто, Итачи възнамерява да открие тайната на забраненото джуцу Съживяване. Дали съюзът Учиха (Uchiha) със Саске ще може сам да се справи с това?
 • Нов герой, с когото да играете: Кабуто вече е достъпен в режим versus. Използвайте силата му и побеждавайте съперниците си онлайн и офлайн.
 • 100 нови мисии: Впуснете се в цяла нова серия от мисии, много от които със свои уникални и предизвикателни цели.
 • 38 допълнителни костюма: облечете персонажите си в колекция от 38 костюма от NARUTO Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 DLC паковете.
Общи
Категория PS4