Промоция
PRE-ORDER: Star Trek: Bridge Crew VR
 • PRE-ORDER: Star Trek: Bridge Crew VR
 • PRE-ORDER: Star Trek: Bridge Crew VR
 • PRE-ORDER: Star Trek: Bridge Crew VR

PRE-ORDER: Star Trek: Bridge Crew VR | PlayStation VR

Цена: 119,00лв. 107,10лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 29456
Наличност: Pre-Order
ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт ще бъде в продажба от 14-03-2017.
Можете да направите предварителна поръчка (PRE-ORDER) още сега.

Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR, PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4. Наличието на контролер PlayStation move е опционално (също се продава отделно).

Малката голяма стъпка в гейм инсутрията вече е направена. Хедсетът за виртуална реалност на Sony предлага едно ново и истинско изживяване. Време да се качиш на мостика на U.S.S. Aegis! Играта за Sony VR - Star Trek: Bridge Crew ще те пренесе директно в космическия кораб, където като офицер на Федерацията ще взимаш важни и съдбовни решения. От теб зависи добруването на кораба и екипажа.

Разработена специално за хедсета за виртуална реалност Sоny VR - това е единствената игра, която отваря вратите на Star Trek вселената и разкрива всичките й тайни - по - реалистични от всякога.

Федерацията те изпраща на пътуване в неизвестното. Неизследван досега сектор в космоса подхранва надеждите, че може да се окаже дълго търсения дом за намалялото население на Вулкан. Ще се сблъскаш с невероятно красиви местности, причудливи картини, но също така и странни аномалии и потенциални опасности. И за да бъде ситуацията още по - рискова - Клингонската Империя е изключително активна в този регион, и без съмнение тя е основната заплаха за плановете на Федерацията. На теб се пада нелеката задача да установиш какви точно са клингонските намерения и да реализираш целите си.

 • Създадена специално за хедсета за виртуална реалност Sony VR - играта разкрива много нови възможности:
  • Реалистичен аватар в цял размер, който ще следва всяко твое движение. В пълен синхрон ще бъдат дори устните на героя ти, когато говориш.
  • Можеш да поемеш ролята на капитан, кормчия, тактически офицер или главен инженер. Всеки един от тях е изключително важен за изпълнението на мисията.
  • В допълнение към историята, режимът "Ongoing Missions" ще създава винаги нови мисии, за да ти осигури дълги часове игра сам или в кооперативен режим.
  • Сподели космическото приключение с приятели в режима "Co-op". За постигането на успеха, трябва да разполагаш с доверени хора, на които да вярваш, с които да се координираш и да имаш постоянна комуникация.
Общи
Платформа PlayStation VR
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.