Skylanders Eon's Elite Dino-Rang
  • Skylanders Eon's Elite Dino-Rang
  • Skylanders Eon's Elite Dino-Rang
  • Skylanders Eon's Elite Dino-Rang

Skylanders Eon's Elite Dino-Rang | PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: Activision
Код на продукта: 28049
Наличност: В наличност

Важно: За да бъдат играни, This Skylanders Superchargers фигурите изискват наличието на the NEW Superchargers Portal Of Power (включително и Skylanders SuperChargers Starter Pack), които се продават отделно.

Елитният отряд на Master Eon са група скайлендъри от оригиналния Skylanders: Spyro's Adventure. Те са по - силни, по - героични и с по - интересни цветове. Master Eon разчита на тях да поведат битката срещу злото, тъй като всички те притежават несломим дух и достатъчно смелост, за да победят, независимо какъв е залогът.

Всяка фигурка се предлага в специална опаковка с 3D елементи в нея.

Представяме ти един от шампионите на Master Eon: Elite Dino-Rang!

С години, Dino-Rang се е обучавал да използва специалното оръжие на племето си - глинен бумеранг. Неговият народ са умели ловци в един свят, разположен далече от Skylands.
Една нощ, както си спи, изненадващо под него се отваря портал и без да осъзнава какво става, той пропада през него и се озовава в Skylands. Опознавайки новия свят, който става негов дом, той се присъединява към скайлендърите, борещи се срещу злото. В същото време, Dino-Rang търси митичния Диамантен Бумеран (Twin Diamond Boomerang), с който вярва, че го очаква велико бъдеще.

Общи
Платформа PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS