Skylanders Eon's Elite Boomer
  • Skylanders Eon's Elite Boomer
  • Skylanders Eon's Elite Boomer
  • Skylanders Eon's Elite Boomer
  • Skylanders Eon's Elite Boomer

Skylanders Eon's Elite Boomer | PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: Activision
Код на продукта: 28048
Наличност: В наличност

Важно: За да бъдат играни, This Skylanders Superchargers фигурите изискват наличието на the NEW Superchargers Portal Of Power (включително и Skylanders SuperChargers Starter Pack), които се продават отделно.

Елитният отряд на Master Eon са група скайлендъри от оригиналния Skylanders: Spyro's Adventure. Те са по - силни, по - героични и с по - интересни цветове. Master Eon разчита на тях да поведат битката срещу злото, тъй като всички те притежават несломим дух и достатъчно смелост, за да победят, независимо какъв е залогът.

Всяка фигурка се предлага в специална опаковка с 3D елементи в нея.

Представяме ти един от шампионите на Master Eon: Elite Boomer!

Като млад трол, Boomer, обича да взривява всичко, особено овце. По - късно, той се присъединява към тролската армия, която му предоставя десетки възможности за взривяване. Въпреки всичко, Boomer осъзнава истината, че целите на армията са единствено да завладява и разрушава, а това не го устройва. Тролът напуска военните части, след като спасява цял един град от тях и естествено попада в полезрението на Master Eon. 
Днес, Boomer, използва специалните си умения, за да взривява злото навред, за успокоение на всички и най - вече на овцете в Skylands.

Общи
Категория PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS