Skylanders Eon's Elite Ghost Roaster
  • Skylanders Eon's Elite Ghost Roaster
  • Skylanders Eon's Elite Ghost Roaster
  • Skylanders Eon's Elite Ghost Roaster

Skylanders Eon's Elite Ghost Roaster | PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: Activision
Код на продукта: 28050
Наличност: В наличност

Важно: За да бъдат играни, This Skylanders Superchargers фигурите изискват наличието на the NEW Superchargers Portal Of Power (включително и Skylanders SuperChargers Starter Pack), които се продават отделно.

Елитният отряд на Master Eon са група скайлендъри от оригиналния Skylanders: Spyro's Adventure. Те са по - силни, по - героични и с по - интересни цветове. Master Eon разчита на тях да поведат битката срещу злото, тъй като всички те притежават несломим дух и достатъчно смелост, за да победят, независимо какъв е залогът.

Всяка фигурка се предлага в специална опаковка с 3D елементи в нея.

Представяме ти един от шампионите на Master Eon: Elite Ghost Roaster!

Вярваш или не, преди Ghost Roaster да се превърне в немъртъв, той е бил съвсем жив готвач в своето село, високо в планините. Един ден докато стриже вълната на една овца, той се подхлъзва и пада в долината на немъртвите, където се превръща в гуул, хранещ се с духове. След като изяжда цяло село, за накзание, Вечният Владетел му поставя дрънчаща топка със шипове, която да пердуперждава призраците наоколо. Master Eon научава за трудното положение, в което се намира Ghost Roaster и решава, че би могъл да му е полезен. Ghost Roaster се присъединява към скайлендърите с уговорката, че от тук нататък ще се храни само със зли духове.

Общи
Платформа PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS