Skylanders Eon's Elite Voodood
  • Skylanders Eon's Elite Voodood
  • Skylanders Eon's Elite Voodood
  • Skylanders Eon's Elite Voodood

Skylanders Eon's Elite Voodood | PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: Activision
Код на продукта: 28060
Наличност: В наличност

Важно: За да бъдат играни, This Skylanders Superchargers фигурите изискват наличието на the NEW Superchargers Portal Of Power (включително и Skylanders SuperChargers Starter Pack), които се продават отделно.

Елитният отряд на Master Eon са група скайлендъри от оригиналния Skylanders: Spyro's Adventure. Те са по - силни, по - героични и с по - интересни цветове. Master Eon разчита на тях да поведат битката срещу злото, тъй като всички те притежават несломим дух и достатъчно смелост, за да победят, независимо какъв е залогът.

Всяка фигурка се предлага в специална опаковка с 3D елементи в нея.

Представяме ти един от шампионите на Master Eon: Elite Voodood!

Voodood бил храбър воин, известен сред своя народ. По време на ритуала по възмъжаване като млад орк, той влязъл в Пещерата на изпитанията, за да докаже годността си. Там открил много повече от очакваното. Привлечен от ярка светлина, Voodood открил скелета на огромен дракон с богато украсена брадва, забита там, където се е намирало сърцето му. Селото било изумено, когато младият орк излязъл от пещерата с легендарната брадва Рийвър в ръка и с драконов череп на главата си. Voodood бързо се превърнал в боен водач и защитавал родината си от много зверове и нашественици... докато останал последен от племето. Скоро след това, той се присъединил към Скайлендърите.

Общи
Категория PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS