Skylanders Eon's Elite Zook
  • Skylanders Eon's Elite Zook
  • Skylanders Eon's Elite Zook
  • Skylanders Eon's Elite Zook

Skylanders Eon's Elite Zook | PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: Activision
Код на продукта: 28061
Наличност: В наличност

Важно: За да бъдат играни, This Skylanders Superchargers фигурите изискват наличието на the NEW Superchargers Portal Of Power (включително и Skylanders SuperChargers Starter Pack), които се продават отделно.

Елитният отряд на Master Eon са група скайлендъри от оригиналния Skylanders: Spyro's Adventure. Те са по - силни, по - героични и с по - интересни цветове. Master Eon разчита на тях да поведат битката срещу злото, тъй като всички те притежават несломим дух и достатъчно смелост, за да победят, независимо какъв е залогът.

Всяка фигурка се предлага в специална опаковка с 3D елементи в нея.

Представяме ти един от шампионите на Master Eon: Elite Zook!

Zook произхожда от странен и необикновен вид, наречен бамбазуукъри, които някога прекарвали целия си живот, стоейки на едно място... докато Zook не открил, че могат да ходят просто като излязат от калта. След това той се превърнал в странстващ герой, използващ ръчно резбованата си тръба като базука, която изстрелва специални, експлозивни тръни. За него били написани дори лагерни песни. Сега Zook прекарва по-голямата част от времето си като скайлендър, доказвайки, че може да бъде дори още по-голям герой, за когото да бъдат написани още много песни.

Общи
Категория PS4, XBOXONE, PS3, XBOX 360, Wii, WiiU, 3DS