Skylanders Imaginators Sensei Candy - Coated Chopscotch
  • Skylanders Imaginators Sensei Candy - Coated Chopscotch
  • Skylanders Imaginators Sensei Candy - Coated Chopscotch

Skylanders Imaginators Sensei Candy - Coated Chopscotch | PS3, PS4, XBOX360, XBOXONE, WiiU

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: Activision
Код на продукта: 29065
Наличност: В наличност

*За да бъдат играни, Skylanders Imaginators фигурите изискват наличието на the NEW Imaginators Portal (включително и Skylanders Imaginators Starter Pack), които се продават отделно.

Пакетът съдържа:

  • 1 фигypa Sensei Ѕkуlаndеrѕ Halloween Edition:
    • Master Candy Coated Chopscotch.

Единственото, което интересува Chopscotch е да подобри уменията си в битка с огромната брадва, която притежава. Гууловете в подземния свят й се присмиват заради ниския й ръст и зарад това, че говори в рима. Ала Chopscotch не е притеснена от този факт. Тя дори измисля текстове за песните на Wolfgang - нейният музикален идол. И въпреки, че той се присъединява към злите Doom Raiders, Chopscotch не изпада в отчаяние. Напротив, решава, че брадвата й трябва да бъде използвана за добро. Желанието й да се изправи срещу доскорошния си любим музикант е изненада за всички, и скоро, като знак на уважение, всички в селото й започват да говорят в рима. Скоро след това, Chopscotch се запознава с Master Eon, който впечатлен от бойните й умения и доблест, веднага й отправя предложение да се присъедини към Скайлендърите.

  • Creation Crystal - нов тип кораби, които ще позволят на скайлендърите (които се играят на конзоли) да пътуват навсякъде и по всяко време.
  • Локален co-op режим - вече можеш да поставяш два скайлeндъра на един портал, два Creation Crystal-и или в комбинация, за да е пълно удоволствието.

ВНИМАНИЕ! Всички фигури и превозни средства Skylanders работят с новия портал Skylanders Imaginators, но само в определени режими и с ограничена функционалност. За повече информация, посети https://www.skylanders.com/video-games/skylanders-imaginators​ !

Общи
Платформа PS3, PS4, XBOX360, XBOXONE, WiiU