Skylanders Imaginators Sensei Steel Plated Hood Sickle
  • Skylanders Imaginators Sensei Steel Plated Hood Sickle
  • Skylanders Imaginators Sensei Steel Plated Hood Sickle

Skylanders Imaginators Sensei Steel Plated Hood Sickle | PS3, PS4, XBOX360, XBOXONE, WiiU

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: Activision
Код на продукта: 29057
Наличност: В наличност

*За да бъдат играни, Skylanders Imaginators фигурите изискват наличието на the NEW Imaginators Portal (включително и Skylanders Imaginators Starter Pack), които се продават отделно.

Пакетът съдържа:

  • 1 фигypa Sensei Ѕkуlаndеrѕ:
    • Master Steel Plated Hood Sickle.

Не е трудно да се изплашиш от външния вид на Steel Plated Hood Sickle.
Някои казват, че най - плашещото в него, всъщност е високият му ръст. Други се боят от заплашителната му качулка. Ала повечето просто се опитват да стоят надалече от острата му коса. Също така, не помага и фактът, че той често изчезва и се появява зад тези, които най - малко го очакват. 
Trap Master-ът, който успява да го тикне в затвора Cloudcracker, се надявал никога повече да не го види. Ала прозорливият Master Eon смята, че все още има надежда за Hood Stickle. Другите го сметнали за луд, но прекарвайки известно време с него, Master Eon установява, че Hood Stickle изобщо не е чак толкова лош. Просто "страховитата качулка" е приел задачата си да бъде ужасяващ твърде присърце, и мъдрият Master Eon вярва, че може да се вложи същата страст, но в добри дела. И така, Hood Stickle става Учител, като всички скайлендъри в неговите занимания, винаги са изключително съсредоточени и внимателни.

  • Creation Crystal - нов тип кораби, които ще позволят на скайлендърите (които се играят на конзоли) да пътуват навсякъде и по всяко време.
  • Локален co-op режим - вече можеш да поставяш два скайлeндъра на един портал, два Creation Crystal-и или в комбинация, за да е пълно удоволствието.
Общи
Платформа PS3, PS4, XBOX360, XBOXONE, WiiU