Промоция
PRE-ORDER: LEGO City Undercover

PRE-ORDER: LEGO City Undercover | XBOXONE

Цена: 119,00лв. 107,10лв.
Издател/производител: Warner Bros Interactive
Код на продукта: 29643
Наличност: Pre-Order
ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт ще бъде в продажба от 07-04-2017.
Можете да направите предварителна поръчка (PRE-ORDER) още сега.

Приготви се за LEGO екшън и полицейско приключение, защото сега ти си законът и редът под прикрите. Името ти е Chase McCain. Задачата ти е да сложиш край на престъпленията на злия Rex Fury. За да я изпълниш ще трябва да се превърнеш в експерт в ръкопашния бой, да се научиш да поваляш противниците и да им слагаш белезници. Очакват те напрегнати преследвания, изненадващи обрати, препятствия, които изискват доза съобразителност и смелост, за да бъдат преодолени, и разбира се - чувство за дълг. Взел ли си вече решение?

  • LEGO City е живописен метрополис, само чакащ да бъде изследван. Можеш да тичаш през него, да караш коли, да летиш и разполагаш с над 100 превозни средства. Преди години градът е бил приветливо място, дало подслон на Chase McCain, ала сега улиците му са изпълнени с насилие и престъпници.
  • Rex Fury е избягал от затвора на острова Albatross и изглежда е отговорен за случващото се.
  • На твоя страна е новобранецът Frank Honey. Ти си неговият идол и той ще направи всичко възможно, за да ти помогне...може би.
  • По правило, шефът на полицията винаги обира аплодисментите, и никак не е щастлив от факта, че Chase е на свобода.
  • Natalia Kowalski е жената, която кара линейката. Ала тъй като е спомогнала за затварянето на Rex, сега тя предпочита да не бие на очи. 
  • Специалните LEGO тухли ще ти дадат възможност да строиш Супер Сгради и да отключваш специални нива. Очакват те различни костюми, скрити съкровища и уникални възможности за костюмизация.
Общи
Платформа XBOXONE