Mirror's Edge Catalyst
  • Mirror's Edge Catalyst
  • Mirror's Edge Catalyst
  • Mirror's Edge Catalyst
  • Mirror's Edge Catalyst

Mirror's Edge Catalyst | PS4

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: Electronic Arts
Код на продукта: 28200
Наличност: В наличност

Ако все още не си се запознал с Faith - предстои ти да се изправиш срещу една самоуверена Тичаща - почитателка на силните усещания. Ала съвсем скоро безгрижното й отношение към живота ще приключи. Примката се затяга. Един ден, тя ще трябва да се изправи пред Конгломерата заедно с цялото си тъмно минало.

Подобно на първия Mirror's Edge, и сега ще имаш възможност да изпиташ паркур уменията на Faith по покривите на футуристичния град Glass. Тя разполага с умения, които се активират в мисиите, и които ще улеснят геймплея и ще направят удоволствието от преживяването пълно. Възползвай се от определени предмети, които разкриват нови начини за скачане, тичане, избягване на неприятели и не на последно място - връзка с мрежата на Тичащите, която е твоята навигация из града.

Faith е само на седем, когато в един ясен ноемврийски ден, животът й се променя. Мирен протест срещу корпоративните посегателства ескалира по улиците на Glass и сред размириците, семейството на Faith намира смъртта си. Днес, тя се грижи за малка група Тичащи, но Съдбата ще я принуди да вземе участие в борбрата срещу репресивните органи.

  • Изживей израстването и промяната на Faith - от безгрижна млада жена, тя се превръща в герой, който изкарва на яве истината пред целия град.
  • Бъди Faith! Използвай невероятните й паркур умения и се потопи в един невъобразимо красив футористичен град, който ще ти предложи най - странните места за прескачане, тичане, криене и препятствия за преминаване.
  • Glass разкрива тайните си - случайно или не, атмосферата на града е наистина стъклено прекрасна - от подземните тунели до най - високите сгради - няма място, от където да не можеш да минеш, и сграда, която да не можеш да изкачиш. Движенията никога не са били по - ефирни и чисти, усещането за свобода - по - истинско.
Общи
Категория PS4
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus.