Промоция
PRE-ORDER: Sea of Thieves
  • PRE-ORDER: Sea of Thieves
  • PRE-ORDER: Sea of Thieves
  • PRE-ORDER: Sea of Thieves
  • PRE-ORDER: Sea of Thieves
  • PRE-ORDER: Sea of Thieves
  • PRE-ORDER: Sea of Thieves
  • PRE-ORDER: Sea of Thieves
  • PRE-ORDER: Sea of Thieves

PRE-ORDER: Sea of Thieves | Xbox One

Цена: 139,00лв. 125,10лв.
Издател/производител: Microsoft
Код на продукта: 30768
Наличност: Pre-Order
ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт ще бъде в продажба от 20-03-2018.
Можете да направите предварителна поръчка (PRE-ORDER) още сега.
Всяка предварителна поръчка получава следното допълнително съдържание:
  • Black Dog Pack (стилни дрехи и пищни предмети)

 

 

Една игра за пирати от прочутия геймразработчик Rare. Живей пиратския живот на краен предел в това приключение в споделен свят.

 

 

Приключение, което се пръска по шевовете от плаване и изследване, битки и плячкосване, разкриване на загадки и търсене на съкровища: в Sea of Thieves има всичко, което ти трябва, за да живееш пиратския живот, за който винаги си мечтал.

 

Действието се развива във възхитителен свят изпълнен с екзотични острови, скрити съкровища и опасности: както природни, така и свръхестествени; Sea of Thieves те потапя в един невиждан досега мултиплейър свят. Независимо дали играеш с други или плаваш сам, няма как да не срещнеш други екипажи; въпросът е дали ще бъдат приятелски или враждебно настроени, и как ще отговориш ти.

 

В Sea of Thieves има по нещо за всеки, независимо как обичаш да играеш:

 

Един авантюристичен свят

Отплавай в обширен, открит океан, отправяйки се към нови кътчета и разкривайки тайните на девствени острови и потопени кораби. Търси съкровища, като следваш карти и разплиташ загадки, и се научи да очакваш неочакваното…

 

Един вълнуващ свят

Участвай в битки между кораби с оръдия, пищови и саби, и преследвай съпернически кораби из бушуващи бури. Преследвай смъртоносни плячки, или плавай натоварен през враждебни води. Сблъскай се със скелетните останки на прокълнати пирати и се пази от подводните заплахи, които се спотайват под вълните.

 

Един общ свят

Независимо дали играеш с приятели, със случайни хора, посредством системата за откриване на екипажи, или като вълк единак, ще направиш комични, незабравими спомени в един свят, в който всяко платно на хоризонта е екипаж от истински хора.

 

Един славен свят

В стремежа си да се превърнеш в пиратска легенда, ще натрупаш богатства, ще си изградиш репутация и ще създадеш собствен стил с помощта на така заслужените награди.

Общи
Категория Xbox One