Pulsar.bg - Онлайн магазин за PC, PS2, XBOX и PSP игри и аксесоари.
 ОБЩИ УСЛОВИЯ   РЕГИСТРАЦИЯ   МАГАЗИНИ   PULSAR CLUB   ПОМОЩ   ЗА НАС   ФОРУМ   НОВИНИ   СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 
начало
вход моят профил любимите ми неща моите поръчки
търси spacer
ps4 xboxone pc ps3 xbox360 wiiu wii psvita 3ds psp ps2 nds аксесоари
spacer
1 2
НАЧАЛО ИГРИ ЗА PS3 Resistance 3
pulsar.bg
ЩРАКНЕТЕ ЗА
ПО-ГОЛЯМА КАРТИНКА
Resistance 3 Цена: 39.95 лв.
Платформа:
Издател: SCEE
Жанр: Shooter
 
Безплатна Доставка купи
Bookmark and Share
обратно Добави във фаворити

Америка е успешно завладяна и унищожена от смъртоносната химерна раса, която принуждава последните оцелели човешки същества да се крият. Поемете ролята на Джоузеф Капели - последния сентинел от нелегалната военна програма, който се отказва от изгнанието, за да странства из опустошената страна в героична битка срещу безпощадните Химера. В допълнение към епичната сингъл плейър кампания, Resistance 3 ви предлага кооператив за двама онлайн или на разделен екран, както и нов, базиран на прогреса мултиплейър.

Август 1957 г. е. Действието се развива 4 години след края на Resistance 2, когато лейтенант Нейтън Хейл загива в битката срещу нахлуващата химерна раса. Джоузеф Капели е освободен позорно от американската армия за убийството на Хейл. След тоталната окупация на планетата, Капели се отказва от непрекъснатата, безнадеждна борба и се оттегля под земята със съпругата и малкия си син. Но докато климатът на планетата продължава да се влошава рязко, ученият д-р Фьодор Маликов предлага на Капели план за нанасяне на опустошителен удар срещу силите на Химера. За да предпази семейството си, Капели трябва да ги изостави и да се впусне в унищожителна мисия през цялата страна до Ню Йорк Сити. По пътя си той и Маликов срещат оцелели от бруталната инвазия на Химера.
  • Странствайте като последната надежда на човечеството, пробивайте си път през опустошената Америка от Хейвън, Оклахома чак до Ню Йорк Сити.
  • Resistance 3 се завръща с напълно зареден арсенал от иновативни оръжия, сред които класическите Bullseye, Auger, Rossmore и Marksman. Повишете мощта им с новата система за ъпгрейд на оръжието. Със завръщането на любимата на феновете система за смяна на оръжията Weapon wheel, сега ще имате достъп до целия набор от оръжия, което ви дава стратегически избор за всяка ситуация.
  • Сражавайте се срещу по-умни и гъвкави врагове – Химера могат да преминават през всякакви терени, за да ви достигнат: никъде не сте в безопасност. Ще се сблъскате с нови, еволюирали видове Химера, по-смъртоносни от когато и да било.
  • Кооперативната игра за двама онлайн или на разделен екран ви позволява да работите в екип по време на пътуването на Капели към Ню Йорк.
  • Ново, по-концентрирано, базирано на прогреса в играта мултиплейър преживяване, в което можете да станете част от глобалната съпротива, сражавайки се на различни места по целия свят.
 

Трейлър (22.22 MB)

ВСИЧКИ СКРИЙНШОТОВЕ
Aliens vs Predator
Borderlands Game of the Year Edition
Killzone 3 (3D съвместимост)
spacer
r    © 2007 - 2015 Пулсар ЕООД. Всички права запазени.    Created by e-Man    l
spacer