Промоция
Sony PlayStation 4 1TB Uncharted 4: A Thief's End Special Edition Bundlе
 • Sony PlayStation 4 1TB Uncharted 4: A Thief's End Special Edition Bundlе
 • Sony PlayStation 4 1TB Uncharted 4: A Thief's End Special Edition Bundlе
 • Sony PlayStation 4 1TB Uncharted 4: A Thief's End Special Edition Bundlе
 • Sony PlayStation 4 1TB Uncharted 4: A Thief's End Special Edition Bundlе
 • Sony PlayStation 4 1TB Uncharted 4: A Thief's End Special Edition Bundlе

Sony PlayStation 4 1TB Uncharted 4: A Thief's End Special Edition Bundlе | PS4

Цена: 899,00лв. 789,00лв.
Издател/производител: SONY
Код на продукта: 28477
Наличност: В наличност

Пакетът включва:

 • Конзола PlayStation 4 1TB, специален дизайн, вдъхновен от играта Uncharted 4: A Thief's End Standard.
 • Контролер Dualshock 4 в култов сив цвят.
 • Играта Uncharted 4: A Thief's End.
 • Слушалка с микрофон (Monoheadset).
 • Захранващ кабел.
 • HDMI кабел.
 • USB кабел.

Uncharted 4: A Thief's End съдържа:

 • Играта Uncharted 4: A Thief's End.
 • Алтернативен арт за кутията, който може да бъде сменен.
 • Следното допълнително дигитално съдържание за сваляне:
  • Heist Drake Multiplayer Skin.
  • Snow Weapon Multiplayer Skin.

Три години след Uncharted 3: Drake’s Deception, Nathan Drake привидно е оставил зад гърба си преследването на съкровища. Но не може да откаже помощ на брат си, Sam, който се опитва да спаси собствения си живот и му предлага приключение, което не е за изпускане. Спокойният живот вече е минало, настоящето ще постави на изпитание принципите и решителността на Nathan в името на тези, които обича. 

Следващата цел е дълбоко в горите на Мадагаскар - пиратската утопия Libertalia и отдавна изгубеното съкровище на капитан Henry Avery. Който, между другото, е историческа личност, плавал в Индийския и Атлантичекия океан. Sam и Drake предприемат необикновено пътуване през необятни джунгли, забравени градове и вражднебни планини. Звучи като просто история за пиратско съкровище, но с изключително сложни взаимоотношения и неочаквани обрати. 

Uncharted или иначе казано – най-качествената и успешна приключенска поредица на Sony – се завръща с невиждана до момента на конзолите от ново поколение визия и очаквания бесен екшън. Дали това ще бъде краят на един крадец или ново начало за него?

Sony PlayStation 4 1TB

Освободи се от всички ограничения с ултимативния PlayStation 4, създаден от Sony специално за най-запалените геймъри! Sony PlayStation 4 1TB е спираща дъха гейминг система, която ще увеличи възможностите на най-успешната конзола от ново поколение в името на едно уникално игрово преживяване. Ориентирана към геймърите и вдъхновена от разработчиците,Sony PlayStation 4 1TB е върхова точка в игралните технологии, а огромното дисково пространство те освобождава от нуждата да триеш игрите, които не играеш в момента и след това да ги инсталираш или сваляш отново, когато решиш да се върнеш към тях!

Контролерът DUALSHOCK 4 съчетава изключително чувствителен six-axis сензор, както и тъч пад, намиращ се в горната част на геймпада. По този начин геймърите получават съвсем нови начини да играят и да взаимодействат с игрите.

Споделянето заема централна роля в PS4 преживяването. За първи път конзола позволява на играчите непрекъснато да качват геймплей видео или да снимат моментите на триумф с натискането на едно единствено копче. Бутонът “Share” на твоя контролер ти позволява да преглеждаш последните няколко минути от геймплея, след което да се върнеш в играта. PS4 улеснява геймърите в споделянето на снимки и клипове с приятели в социалните мрежи.

Направи игрите по-социални като демонстрираш на своите приятелите ин-гейм преживяванията си в реално време посредством интернет услугите, в това число и Ustream. С предаването на геймплея, приятелите ти ще имат възможност да коментират излъчвания материал и дори да ти предложат да се присъединят към играта ти по нови и вълнуващи начини. Ще можеш да свържеш профилите си във Facebook и PSN Network, за да споделяш съдържание още по-лесно!

Playstation 4 се интегрира напълно с устройства като Playstation Vita, смартфони и таблети, за да могат геймърите да се наслаждават на любимото си съдържание по всяко време и навсякъде. Second Screen елементът позволява играта от разстояние чрез PS Vita, за да се наслаждаваш на PS4, докато си в движение! Ще имаш възможност безпроблемно да играеш PS4 заглавия на екрана на своята PS Vita посредством Wi-Fi мрежите. Добавено е и Playstation приложение, за да можеш да трансформираш своя iPhone, iPad или Android смартфони и таблети във вторичен екран.

Sony комбинираха Playstation Network и Cloud технологията на Gaikai Inc, за да могат геймърите незабавно да започнат да играят част от заглавие, което ги интересува, а не просто демо!

Създай магически моменти, които ще запомниш за цял живот с PlayStation 4.

Официални PS4 спецификации:

Основен процесор: CPU: x86-64 AMD 'Jaguar' 8-ядрен процесор GPU: 1.84 TFLOPS, AMD базиран на Radeon™ графичен енджин от следващо поколение

Памет: GDDR5 8GB

Твърд диск: 1ТB, вграден

Оптично устройство: Blu-ray

Входно-изходни и мрежови интерфейси: Super-Speed USB (USB 3.0) AUX порт Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n Bluetooth® 2.1 (EDR)

AV изход: HDMI Аналогов аудио/видео изход Цифров оптичен изход

Общи
Платформа PS4