Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege
 • Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege
 • Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege
 • Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege
 • Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege
 • Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege
 • Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege
 • Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege

Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege | PS4

Цена: 79,95лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 30210
Наличност: В наличност

Tom Clancy's The Division

Опустошителна пандемия разяжда Ню Йорк, и една по една обществените услуги спират да функционират. Без храна, без вода, хората изпадат в паника. В такива кризисни ситуации се задейства специално обученият отряд - The Division. Това са на пръв поглед обикновени хора, живеещи сред нас, но тренирани да реагират адекватно и в най - горещата ситуация, и най- важното - да оцеляват.

Опитвайки се да предотвратят пагубното разпадане на обществото, отрядът се озовава в центъра на заплетена конспирация. The Divison вече са принудени да се справят не само с вируса, но и с неговите създатели. Когато всичко се разпада, твоята работа тепърва започва. 

 • Пълен разпад - живеем в крехък и сложен свят, изграден от взаимнозависими системи, на които се уповаваме всеки ден. Когато една от тях откаже, всичко останало по веригата се разпада, като смъртоносен домино ефект, който осакатява обществото за дни. В играта Tom Clancy’s The Division ти се озоваваш насред настъпилия хаос в разпадащ се Ню Йорк. Твоята мисия е да върнеш града на обикновените хора, да възстановиш реда и с помощта на отряда ти, да накажеш виновниците.
 • Нов подход в поредицата - добре дошъл в отворения онлайн RPG свят, в който изследователският нюх и прогресът на играча, са от основно значение. Подложи на изпитание уменията и оръжията, с които разполагаш. Начертай внимателно плана си и изпробвай различна тактически подходи.
 • 100% социализация - събери отбор от приятели в кооперативен режим, в който може да се включваш и изключваш по всяко време, използвайте комбинираните си умения, за да се справите с кризисните ситуации, да разследвате кои са създателите на вируса и да преодолеете надвисналите опасности. Бъдете безстрашни в конфликтите играч срещу играч и се насладете на напрегната и богата история.
 • Next-gen удоволствие - благодарение на новия енджин Snowdrop за следващото поколение конзоли, Tom Clancy’s The Division ще те потопи в един различен геймплей със зашеметяваща графика, реалистично осветление, забележителни възможности за разрушение и дълбочина, непознати до сега. 
 • Въоръжи се и изживей собственото си приключение - като част от най - добре тренираното звено - The Division - ти си снабден с последно поколение технологии и прототипи и имаш възможността да експериментираш и разнообразяваш екипировката си. На твое разположение са хиляди различни оръжия, разнообразни комбинации от умения, постоянна връзка със съотборниците и един нов отворен свят, в който да прекараш незабравими часове игра.

 

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege е първият тактически шутър, в който ще поемеш ролята на "оператор" (operator) от небезизвестното звено за борба с тероризма Rainbow. Приготви се за много нововъведения, разнообразен геймплей, различни режими на игра, динамичен екшън и адреналин. 

Rainbow Six оператори (operators):

 • Montagne - ветеран от националната жандармерия, Gilles Toure е огромен боец с нежно сърце. Той е непробивеаемата стена между твоя отбор и врага и е винаги готов да защити колегите си.
 • Twitch - Emmanuelle Pichon е технологичен експерт, с незаменимата склонност да използва всякакви джаджи, за да подпомогне отбора си. Тя започва всяка операция с малък дрон, който причинява електрически удар за пълно обезврежадне на врага.
 • Doc - на къде без лекар? Gustave Kateb е човекът, който прави света по - хубав за съотборниците си. Доборолец в Doctors Without Borders и медицински офицер, той притежава безценен полеви опит. Носи със себе си оръжие - Stiom Pistol - с което е в състояние да съживява повалени съотборници от разстояние.
 • Rook - Julien Nizan, човекът, който влиза в битка с всички нужни брони и предпазни средства. Той ще ги доставя на съотборниците си и ще подсилва защитата им.
 • Thermite - личността с това наименование е експертът по разрушение и унищожение. Няма стена, през която да не можете да минете, с негова помощ, разбира се.
 • Castle - който подсилва защитата и барикадите на отряда Rainbow.
 • Ash - разрушителната сила, чиито куршуми пробиват врати.
 • Pulse - човекът, който може да "разчита" други хора. Умението му е незаменимо, когато става дума за преговори, а самият той е първият, който използва прототипа на сензора за сърцебиене в полеви условия.
 • Sledge - винаги на първа линия и винаги готов да пробие път за съотборниците си.
 • Mute - техничарът в компанията. Оборудван е с инструменти, с които ще попречи на врага да задейства дистанционните детонатори или да използва каквито и да е средства за комуникация.
 • Smoke - както подсказва и името му - разполага с муниции, заредени с химически газ, идеални за защитни маневри. Въпреки че самият той предпочита да е в центъра на напечената ситуация.
 • Thatcher - боецът, който знае, че човечеството не може да се опира само на технологията, притежателят на EMP гранати, чиито импулс блокира всякаква електроника на полето.

Можеш да играеш с операторите самостоятелно или в кооператив с до 5 играчи. И в двата случая ще се сблъскаш със силно развит изкуствен интелект, който реагира адекватно и акуратно. Всяко твое действие има правилното отражение в действията на съотборниците ти, дори когато са контролирани от компютър. Могат да залагат бомби, да проверяват локации, да се крията, да правят засади и да използват всички трикове, както в твоя защита, така и срещу теб, ако са ти противници.

 • Режим Terrohunt - отбор от 5-ма играчи трябва да обезвреди бомба в оперделен период от време. Всеки играч има своята важна роля, която изиграна добре, ще доведе до неиминуема победа. 
 • Предизвикателства 5 в 5 - нападатели срещу защитници, терористи срещу контра - терористи. За разлика от повечето подобни игри, тук важна роля играе планирането. Преди всеки рунд, можеш да начертаеш тактиката си и да я координираш с приятели. Спасявай заложници, обезвреждай бомби, поваляй врага - прави всичко по различен начин, използвайки максимално околната среда. Пробвай директен подход, взривявайки централната врата, или се промъквай, докато комуникацията на противниците не работи - изборът е изцяло твой, можеш да го направиш преди началото на всеки мач, след като разгледаш картата на терена, както и самата локация от хеликоптер.
 • Терористите разполагат със своя торба с изненади - добре въоръжени, с хубави брони, могат да барикадират врати и прозорци, да поставят капани с експлозиви, незабелижими корди, които ще ти докарат само неприятности и ще строят стени, за да се предпазват от куршуми.
 • Можеш да разрушиш всяка стена, врата, прозорец, дори част от мебелировката. Взаимодействието с околната среда никога не е било по - пълно и възнаграждаващо.
Общи
Категория PS4
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тези игри се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.