Xbox One 1TB + Tom Clancy's The Division Bundle
  • Xbox One 1TB + Tom Clancy's The Division Bundle
  • Xbox One 1TB + Tom Clancy's The Division Bundle

Xbox One 1TB + Tom Clancy's The Division Bundle | XBOXONE

Цена: 579,00лв.

6 вноски по 104,57лв. от УниКредит

Издател/производител: Microsoft
Код на продукта: 28346
Наличност: В наличност

Пакетът съдържа:

  • Играта Tom Clansy's The Division.
  • Конзола Xbox One 1TB.
  • Контролер Xbox One
ВНИМАНИЕ: Конзолата НЕ съдържа Кинект.

Tom Clancy's The Division

Опустошителна пандемия разяжда Ню Йорк, и една по една обществените услуги спират да функционират. Без храна, без вода, хората изпадат в паника. В такива кризисни ситуации се задейства специално обученият отряд - The Division. Това са на пръв поглед обикновени хора, живеещи сред нас, но тренирани да реагират адекватно и в най - горещата ситуация, и най- важното - да оцеляват.

Опитвайки се да предотвратят пагубното разпадане на обществото, отрядът се озовава в центъра на заплетена конспирация. The Divison вече са принудени да се справят не само с вируса, но и с неговите създатели. Когато всичко се разпада, твоята работа тепърва започва. 

  • Пълен разпад - живеем в крехък и сложен свят, изграден от взаимнозависими системи, на които се уповаваме всеки ден. Когато една от тях откаже, всичко останало по веригата се разпада, като смъртоносен домино ефект, който осакатява обществото за дни. В играта Tom Clancy’s The Division ти се озоваваш насред настъпилия хаос в разпадащ се Ню Йорк. Твоята мисия е да върнеш града на обикновените хора, да възстановиш реда и с помощта на отряда ти, да накажеш виновниците.
  • Нов подход в поредицата - добре дошъл в отворения онлайн RPG свят, в който изследователският нюх и прогресът на играча, са от основно значение. Подложи на изпитание уменията и оръжията, с които разполагаш. Начертай внимателно плана си и изпробвай различна тактически подходи.
  • 100% социализация - събери отбор от приятели в кооперативен режим, в който може да се включваш и изключваш по всяко време, използвайте комбинираните си умения за да се справите с кризисните ситуации, да разследвате кои са създателите на вируса и да преодолеете надвисналите опасности. Бъдете безстрашни в конфликтите играч срещу играч и се насладете на напрегната и богата история.
  • Next-gen удоволствие - благодарение на новия енджин Snowdrop за следващото поколение конзоли, Tom Clancy’s The Division ще те потопи в един различен геймплей със зашеметяваща графика, реалистично осветление, забележителни възможности за разрушение и дълбочина, непознати до сега. 
  • Въоръжи се и изживей собственото си приключение - като част от най - добре тренираното звено - The Division - ти си снабден с последно поколение технологии и прототипи и имаш възможността да експериментираш и разнообразяваш екипировката си. На твое разположение са хиляди различни оръжия, разнообразни комбинации от умения, постоянна връзка със съотборниците и един нов отворен свят, в който да прекараш незабравими часове игра. 

XBOX ONE

Модерният дизайн се обединява със съвременната технология! Новата конзола на Microsoft Xbox One е създадена с идеята да расте заедно с теб чрез добавянето на нови елементи, съдържание и възможности. Докато се наслаждаваш на любимите си игри, конзолата ще тегли ъпдейти от Xbox Live на заден план. Влез в профила си през която и да е Xbox One конзола, за да видиш Home екрана си и да играеш дигиталните си игри. Твоето дигитално съдържание, профил и запазени игрални сесии са навсякъде с теб. Xbox One е създадена от геймъри за геймъри. Конзолата от ново поколение на Microsoft разполага с 8-ядрен x86 процесор, благодарение на който с лекота преминаваш от игрите към различни развлекателни приложения. HDMI pass-thru функцията ти позволява да гледаш телевизия през твоя Xbox, което праща в историята превключването между отделните входове.

* С Xbox One на разположение имаш и 8GB RAM памет и 1TB твърд диск, за да съхраняваш игри, демота, филми, приложения, музика и др.

** Гледай любимите си филми с висока резолюция с Blu-ray плейъра. Xbox One разполага с неповторима архитектура – модерна гейминг операционна система, допълнена от мощна Windows OS, за да имаш най-доброто и от двата свята, без компромиси.

* Изисква съвместим телевизионен тунер или кабел/сателитно устройство с HDMI изход и HDMI кабел (всички се продават отделно).

** Системният софтуер на Xbox One изпозлва значително място от паметта, което означава, че разполагаш с по-малко вградена памет.

Общи
Платформа XBOXONE
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен Xbox Live Gold.
Период Месечни вноски Обща стойност ГЛП ГПР
3 месеца 202,13лв. 606,39лв. 27.98 % 31.87 %
6 месеца 104,57лв. 627,40лв. 28.07 % 31.99 %
9 месеца 72,09лв. 648,77лв. 28.18 % 32.13 %
12 месеца 55,93лв. 671,18лв. 28.13 % 32.13 %
15 месеца 46,20лв. 693,06лв. 28.09 % 32.01 %
18 месеца 39,78лв. 715,99лв. 28.00 % 31.89 %
24 месеца 31,79лв. 762,89лв. 28.00 % 31.89 %

*БЕЗ ВКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКА "ЖИВОТ"