Xbox One 500 GB Refurbished + подарък FIFA 17
 • Xbox One 500 GB Refurbished + подарък FIFA 17
 • Xbox One 500 GB Refurbished + подарък FIFA 17
 • Xbox One 500 GB Refurbished + подарък FIFA 17

Xbox One 500 GB Refurbished + подарък FIFA 17 | XBOXONE

Цена: 499,00лв.
Издател/производител: Microsoft
Код на продукта: 28517
Наличност: В наличност

*ВНИМАНИЕ: Конзолата НЕ съдържа Кинект. Конзолата е използвана, върната в завода и фабрично обновена. Предният и горен капак са нови. Възможно е да има драскотини по опаковката.

Пакетът съдържа:

 • Играта FIFA 17.
 • Конзола Xbox One 500 GB Refurbished.
 • Контролер Xbox One.
 • HDMI кабел.
 • 14 - дневен Xbox Live абонамент.

FIFA 17

Задвижвана от един от най-добрите съвременни енджини – Frostbite – FIFA 17 ще промени изцяло начина, по който възприемаш и играеш легендарната футболна серия. Очакват те безпрецедентни нива на емоционална съпричастност със случващото се на екран заради изумителния фотореализъм при изобразяване на играчите и движенията им. Усещането, че не си просто геймър, който движи футболистите с контролер в ръка, а участваш реално в напрегнат мач, никога не е било по-истинско!

 • Владей всеки миг от играта! Изцяло нов модел на движение и поведение.
 • Пренаписване на правилата! Нов физичен модел при интеракция на играчите с топката или едни с други. Дори и в най-простите действия, като изпълняването на пряк свободен удар или дузпа, е вкарана огромна доза индивидуалност.
 • Перфектен изкуствен интелект! Изцяло нова система прави анализ в реално време на това какво се случва по терена и се грижи твоите съотборници и опоненти да се държат максимално реалистично на базата на това как и какво правиш в дадения момент.
 • Нови техники за атака. Нови възможности при атака, даващи на играчите възможност да създават някои от най-ефектните и красиви голови положения в историята на поредицата!

XBOX ONE 

Модерният дизайн се обединява със съвременната технология!

Новата конзола на Microsoft Xbox One е създадена с идеята да расте заедно с вас чрез добавянето на нови елементи, съдържание и възможности. Докато се наслаждавате на любимите си игри, конзолата ще тегли ъпдейти от Xbox Live на заден план. Влезте в профила си през която и да е Xbox One конзола, за да видите Home екрана си и да играете дигиталните си игри. Вашето дигитално съдържание, профил и запазени игрални сесии са навсякъде с вас. Xbox One е създадена от геймъри за геймъри. 

Конзолата от ново поколение на Microsoft разполага с 8-ядрен x86 процесор, благодарение на който с лекота преминавате от игрите към различни развлекателни приложения. HDMI pass-thru функцията ви позволява да гледате телевизия през вашия Xbox, което праща в историята превключването между отделните входове.*

С Xbox One на разположение имате и 8GB RAM памет и 500GB твърд диск, за да съхранявате игри, демота, филми, приложения, музика и др.**

Гледайте любимите си филми с висока резолюция с Blu-ray плейъра.

Xbox One разполага с неповторима архитектура – модерна гейминг операционна система, допълнена от мощна Windows OS, за да имате най-доброто и от двата свята, без компромиси. 

 

* Изисква съвместим телевизионен тунер или кабел/сателитно устройство с HDMI изход и HDMI кабел (всички се продават отделно). 
** Системният софтуер на Xbox One изпозлва значително място от паметта, което означава, че разполагате с по-малко вградена памет. 
*** В поддържаните игри.

Общи
Платформа XBOXONE
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на FIFA 17 се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен Xbox Live Gold абонамент.