Промоция
Xbox One S 500 GB Destiny 2 + Dishonored 2 + Fallout 4
 • Xbox One S 500 GB Destiny 2 + Dishonored 2 + Fallout 4
 • Xbox One S 500 GB Destiny 2 + Dishonored 2 + Fallout 4
 • Xbox One S 500 GB Destiny 2 + Dishonored 2 + Fallout 4
 • Xbox One S 500 GB Destiny 2 + Dishonored 2 + Fallout 4
 • Xbox One S 500 GB Destiny 2 + Dishonored 2 + Fallout 4
 • Xbox One S 500 GB Destiny 2 + Dishonored 2 + Fallout 4

Xbox One S 500 GB Destiny 2 + Dishonored 2 + Fallout 4 | Xbox One

Цена: 717,00лв. 599,00лв.

6 вноски по 108,18лв. от УниКредит

Издател/производител: Microsoft
Код на продукта: 030321
Наличност: В наличност

Пакетът съдържа:

 • Играта Destiny 2
 • Играта Dishonored 2
 • Играта Fallout 4 Steelbook Edition
 • Конзола Xbox One S 500 GB.
 • Контролер Xbox Wireless.
 • HDMI кабел (способен на 4K).
 • ​Захранващ кабел.
 • 14-дневен Xbox Live абонамент.

 

Destiny 2

От създателите на безспорния хит Destiny, се задава култовото му продължение. Зареди оръжието си, защото ти предстои ново епично приключение из слънчевата система.

Последният човешки град е паднал под натиска на неспираемо зло, водено от Ghaul, командир на бруталния Червен Легион. Той е лишил Пазителите от техните сили, а всички оцелели са избягали.
Както вече се досещаш, твоята задача е да спомогнеш за оправянето на космическата каша, забъркана с много екшън, убийства, мистерия и динамика. Ще трябва да обходиш непознати планети, да се добереш до скритите им оръжия и да се сдобиеш с нови умения. Защото ситуацията изисква съобразителност, търпение, голям брой убити, усъвършвенстване на броня, оръжие и самия теб. За да победиш Червения Легион и да се изправиш срещу Ghaul, първо трябва да обединиш героите на човечеството, да застанат рамо до рамо с теб и да се бият в името на твоя, моя и техния дом.

 • Драматична и напрегната история, разказана с красиви синематици и живи герои.
 • Нови светове, които да разгледаш, в които да се биеш, неподозирани съкровища за намиране и много екшън.
 • За всеки по нещо - независимо дали си стар, нов играч, дали предпочиташ да геймиш с часове, или почти не ти остава време - в тази игра ще намериш всичко, от което се нуждаеш.
 • Още PVP предизвикателства те очакват в новите режими и карти. Дали все още си толкова добър, колкото смяташ?
 • И повече възможности за костюмизация на героя, защото разнообразието е важно, а новите умения и развитието на старите такива ще те преведат през трудния път на победата.
 • Създай своя клан, който ще разполага с емблема и ще трупа точки опит.
 • Нови светове и нови приключения:
  • European Dead Zone - най - обширната местност, включваща тучни гори, изоставени градове, цял подземен лабиринт от тунели и базата на Червения Легион.
  • Titan - една от луните на Сатурн, мястото където командир Zavala прегрупира силите си. На Titan няма твърда земя, така че играчите ще трябва да използват Golden Age платформи насред безкрайния океан.
  • Nessus - непознат и нестабилен планетоид, който ще ти разкрие зашеметяващи гледки и неочакван посетител, впуснал се в преследване на собствено приключение.
  • Io - луна на Юпитер, на която Ikora Rey търси своите отговори. Бъди внимателен, защото мястото е окупирано от враговете.

 

 

Dishonored 2

15 години след изчeзването на Lord Regent, тронът на Emily Kaldwin е узурпиран, а съдбата на островите е неясна. Ти си този, който ще трябва да възвърне баланса в Империята, разчитайки на Emily Kaldwin или Corvo Attano, странните съоръжения, с които си помогат и свръхестествените им умения. 

 • Асасините

Двама убийци, два персонажа, с които да играеш. Две съдби, които ще изживееш, две разгърнати истории, всяка разкриваща чуства, мисли и взети трудни решения - това ти предстои с новия Dishonored 2. Ще разполагаш с пълен набор от тайнствени умения, странни джаджи, уникални оръжия; от теб зависи дали ще си проправиш път през града чрез убийства или спотайвайки се в сенките.

 • Невероятни сили

Разнообразни умения, които могат да се развиват по различен начин. Превърни се в жива сянка, която преследва жертвите, свържи враговете си, за да споделят достигналата ги съдба или превземи съзнанието им. Пред теб се разкриват неизброими комбинации от насилие, зашеметяване, стратегии и оръжия.

 • Различен свят

От мръсните, вонящи и изпълнени с плъхове улички на Dunwall, до луксозните и екзотични брегове на Karnaca - потопи се в един причудлив и страховито приказен свят, изпълнен с история, разгърната архитектура и живи персонажи.

 • Енджинът VOID

Благодарение на ениджина Void, ще се насладиш на красива графика и пълно използване на новите ресурси, които предоставят модерните технологии. Осветление, движения, изместване на перспективата - всичко е динамично и реалистично, за да бъде изживяването незабравимо.

 • Предизвикателно приключение

Промени трудността на играта според предпочитанията ти. Можеш да настроиш дори отделните фрагменти за прикритие, предвижване и битка.

 

 

Fallout 4 Steelbook Edition

Bethesda Game Studios, създателите на спечелилите редица награди Fallout 3 и The Elder Scrolls V: Skyrim, те приветстват в света на Fallout 4: най - амбициозният им проект, който ще те въведе в следващото поколение игри тип „отворен свят“ (open world).

Светът е разрушен от ядрена война. Всяка секунда живот е битка за оцеляване, и всеки избор си е изцяло твой. Само и единствено ти си достоен да изковеш на ново съдбата на Wasteland. Добре дошъл у дома!

 

 

Xbox One S

По - малка, по - удобна и с нови изненади, конзолата Xbox One S е създадена с идеята да расте заедно с теб чрез добавянето на нови елементи, съдържание и възможности. Докато се наслаждаваш на любимите си игри, конзолата ще тегли ъпдейти от Xbox Live на заден план. Твоето дигитално съдържание, профил и запазени игрални сесии са навсякъде с теб. Конзолата от ново поколение на Microsoft разполага с 8-ядрен x86 процесор, благодарение на който с лекота преминаваш от игрите към различни развлекателни приложения. HDMI pass-thru функцията ти позволява да гледаш телевизия през твоя Xbox, което праща в историята превключването между отделните входове.* 

Но това вече го знаеш. Това, което обаче не знаеш, е че конзолата предлага поддръжка за HDMI 2.0a, което означава, че ще се насладиш на невероятната 4К резолюция с 60 кадъра в секунда. Тя е с 40% по - малка, но с разполага с 500 GB място за запaзване на игри, сейвове, филми и каквото пожелаеш. ** И в добавка, ще държиш в ръцете си най - удобния контролер, който е с по - голям обхват и Bluetooth връзка, за да можеш да играеш безжично на твоя персонален компютър.

Внимание! Конзолата предоставя възможност за 4К стрийм. За него са нужни определни приложения, за информация посети http://xbox.com . За някои приложения се изисква специфичен абонамент, за информация посети http://xbox.com/live !

Функционолността HDR е възможна само със съвместими игри и телевизори. За информация посети http://xbox.com .

Xbox One Backward съвместимостта е възможна само с избрани Xbox 360 игри. За пълния списък посети http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility .

Конзолата НЯМА порт за Кинект (Kinect). Ако искаш да ползваш твоя Кинект, ще трябва да закупиш Xbox Kinect адаптер, който се продава отделно.

 

* Изисква съвместим телевизионен тунер или кабел/сателитно устройство с HDMI изход и HDMI кабел (всички се продават отделно). 
** Системният софтуер на Xbox One изпозлва значително място от паметта, което означава, че разполагате с по-малко вградена памет. 
*** В поддържаните игри.

Общи
Категория Xbox One
Период Месечни вноски Обща стойност ГЛП ГПР
3 месеца 209,11лв. 627,33лв. 27.98 % 31.87 %
6 месеца 108,18лв. 649,08лв. 28.07 % 31.99 %
9 месеца 74,58лв. 671,18лв. 28.18 % 32.13 %
12 месеца 57,86лв. 694,36лв. 28.13 % 32.13 %
15 месеца 47,80лв. 717,00лв. 28.09 % 32.01 %
18 месеца 41,15лв. 740,72лв. 28.00 % 31.89 %
24 месеца 32,89лв. 789,24лв. 28.00 % 31.89 %

*БЕЗ ВКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКА "ЖИВОТ"