SteelSeries Arctis 1
  • SteelSeries Arctis 1
  • SteelSeries Arctis 1
  • SteelSeries Arctis 1
  • SteelSeries Arctis 1

SteelSeries Arctis 1 | PC, PS4, Xbox One, Switch

Цена: 119,00лв.
Издател/производител: SteelSeries
Код на продукта: 32634
Наличност: В наличност

Играй навсякъде

Arctis 1 са игрални слушалки за всички платформи, които можеш да вземеш и в движение. С подвижен микрофон и елегантен дизайн, с нисък профил, ще можеш да се наслаждаваш на награждаваното звуково възпроизвеждане на Arctis, независимо къде се намираш.

 

Микрофон ClearCast

ClearCast е най-добрият микрофон за игри благодарение на яснота на гласа от професионално (студийно) ниво и отличната шумоизолация.

 

Съвместимост с всички платформи

Arctis 1 са универсални слушалки и работят с всичко, от PC до PS4 и Xbox. Вземи слушалките си в движение на Switch и мобилни устройства.

 

Познат Arctis звук

Със същите висококачествени високоговорители като наградения Arctis 7, Arctis 1 разполага с познатото звуково качество на Arctis, подчертавайки фините, но критични звуци, за да ти даде аудио предимство.

 

Управление на тялото на слушалките

Бързо заглуши и включи микрофона в движение и лесно регулирай нивото на силата на звука, посредством контроли монтирани директно върху слушалката.

 

Подсилена със стомана лента за глава

Изградени да издържат с години, с подсилена със стомана лента за глава, която не само лесно се настройва, за да пасне на всички размери на главата, но също така остава лека и издръжлива.

Общи
Категория PC, PS4, Xbox One, Switch