Промоция
FIFA 19 + FIFA 19 Jersey
  • FIFA 19 + FIFA 19 Jersey
  • FIFA 19 + FIFA 19 Jersey
  • FIFA 19 + FIFA 19 Jersey
  • FIFA 19 + FIFA 19 Jersey

FIFA 19 + FIFA 19 Jersey | Switch

Цена: 178,95лв. 149,00лв.
Издател/производител: Electronic Arts
Код на продукта: b031240
Наличност: В наличност

Внимание! Моля, уточнете желания от Вас размер тениска в полето за коментари към поръчката.

 

Шампионите се възраждат във FIFA 19

EA SPORTS FIFA 19 предлага едно преживяване от шампионски калибър – както на терена, така и извън него.

• Нови Лицензи: UEFA Шампионска Лига и Лига Европа
• FIFA Ultimate Team с нови легендарни играчи и FUT Rivals режим

 

 

Представяме ти престижната Шампионска лига на УЕФА – автентична атмосфера на терена и игрови подобрения, включително по-изразена индивидуалност на футболистите и преработена система за шутиране, давайки ти нови, ненадминати възможности за игра.

 

Играй на върха на клубния футбол с разнообразие от режими във FIFA 19. Официална презентация, разнообразие от турнирни изживявания, включително Шампионската лига на УЕФА, Лига Европа и Суперкупата на УЕФА, както и нов коментаторски екип в лицето на Дерек Рей и Ли Диксън.

 

Шампионската лига на УЕФА, Лига Европа и Суперкупата на УЕФА оживяват в разнообразието на EA SPORTS FIFA 19. От ъпдейтите във FIFA 19 Ultimate Team и автентичната интеграция на Kick Off и кариерата, чак до новия самостоятелен режим Champions League – можеш да изживееш най-големите клубни първенства в света с FIFA 19, без значение къде играеш.

 

Потопи се в най-автентичното футболно преживяване виждано някога на Nintendo Switch. Характерни отборни и индивидуални особености, официална презентация на едни от най-големите първенства в света и подобрен начин за бележене на голове благодарение на новата система за шутиране.

 

 

Твоята FIFA, по твоя начин

Наслаждавай се на FIFA където, когато и както пожелаеш. Свържи се към телевизора си и играл сингъл или мултиплейър, или играй същите режими навън.

 

Поддръжка на единичен Joy-Con

Управлението с един Joy-Con, направено специално за Nintendo Switch, ти позволява да се състезаваш с приятели си навсякъде и по всяко време. Играчите могат да откачат Joy-Con контролерите и да се насладят на мултиплейър режимите на игра, вкъщи или навън, без нуждата от допълнителни покупки.

 

Online Friendlies

Наслади се на нови начини да играеш на Nintendo Switch, включително онлайн приятелски срещи. Покани когото пожелаеш от списъка си с приятели и се съревновавайте в петмачов сезон; както във FIFA, така и във FIFA Ultimate Team.

 

FIFA 19 Ultimate Team (FUT)

Създай отбора си мечта измежду хиляди футболисти и се състезавай в най-популярният режим на FIFA. Вече и със съдържание от Шампионската лига на УЕФА и Лига Европа; най-престижните клубни първенства в света оживяват във FIFA 19 Ultimate Team.

FIFA19 Jersey

Пренеси виртуалните емоции на реалните игрища, където ще демонстрираш футболните си умения!

Спортната тениска FIFA 19 Ultimate Team е официалната униформа на най-големите FIFA фенове! Тя е изработена от първокласни материали по дизайн на популярния аржентински дизайнер Емилио Сансолини, който вече четвърта година работи в тясно сътрудничество с EA Sports.

Спортната тениска е издържана в червено и синьо, с EA Sports лого отдясно на гърдите и FUT 19 лого отляво.

Общи
Категория Switch
Разработчик EA Vancouver, EA Romania