Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card
  • Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card
  • Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card
  • Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card
  • Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card

Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card | PC

Цена: 149,00лв.
Издател/производител: Rockstar Games
Код на продукта: 30378D054
Наличност: В наличност

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: 3 лв. за София, 5 лв. за страната. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие. Ако платиш директно с карта, кодът може да се изпрати по електронна поща, без допълнително заплащане.

 

Внимание! Това е допълнение към играта Grand Theft Auto V за компютър. Изисква наличието на базовата игра. Не работи с конзолните версии на играта.

 

Мангизите царуват в този град

 

 

Реши паричния си проблем и получи желаното из Лос Сантос и Блейк Каунти с покупката на виртуална валута за Grand Theft Auto Online. Всички закупени пари се наливат автоматично в сметката на персонажа ти. Харчи разумно, покупкотерапията е краткотрайна.

 

  • $8 000 000 за GTA Online (виртуална валута)
Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows 8.1 64 Bit / Windows 8 64 Bit / Windows 7 64 Bit Service Pack 1 / Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*препоръчва се видео карта NVIDIA при използване на ОС Vista)
Процесор Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHZ (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 CPUs) @ 2.5GHZ (8 CPUs)
Памет 65GB свободно дисково пространство за базовата игра.
Видео NVIDIA GT 9800 1GB / AMD HD4870 1GB
Интернет Инсталирането и използването на играта онлайн изисква вход в мрежата на социалния клуб Rockstar Games Social Club (възраст над 13 години); изисква се интернет връзка за активация, игра онлайн и периодична проверка на правата; изискват се инсталации на софтуер, включително Rockstar Games Social Club платформа, DirectX , Chromium и Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, както и софтуер за разпознаване на различни хардуерни атрибути за права, управление на цифровите права, системата и други поддържащи цели. ИЗИСКВА СЕ ЕДНОКРАТНА РЕГИСТРАЦИЯ СЪС СЕРИЕН КОД ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ; РЕГИСТРАЦИЯТА СЕ ОГРАНИЧАВА ДО ЕДИН АКАУНТ В СОЦИАЛНИЯ КЛУБ ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB (ВЪЗРАСТ НАД 13 ГОДИНИ) ЗА СЕРИЕН КОД: ПОЗВОЛЕНО Е САМО ЕДНО ВЛИЗАНЕ ОТ ПЕРСОНАЛЕН КОМПЮТЪР В СИСТЕМАТА ЗА ДАДЕН АКАУНТ В СОЦИАЛНИЯ КЛУБ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ; СЕРИЙНИТЕ КОДОВЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕХВЪРЛЯНИ, СЛЕД КАТО СА БИЛИ ИЗПОЛЗВАНИ; АКАУНТИТЕ В СОЦИАЛНИЯ КЛУБ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕХВЪРЛЯНИ.