NBA 2K19
  • NBA 2K19
  • NBA 2K19
  • NBA 2K19

NBA 2K19 | PC

Цена: 99,50лв.
Издател/производител: 2K Games
Код на продукта: 30378D042
Наличност: В наличност

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: 3 лв. за София, 5 лв. за страната. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие. Ако платиш директно с карта, кодът може да се изпрати по електронна поща, без допълнително заплащане.

Продуктът се предлага под формата на активационен код за 
компютър, без физическа кутия.

 

Какво представлява една спортна игра? Поредицата NBA 2K пише историята вече 20 години – от най-добрата графика и геймплей до новаторските режими на игра и внушителния отворен свят Neighborhood. NBA 2K19 продължава да разширява границите на възможното, доближавайки видео игрите все по-близо до тръпката и културата на истинския баскетбол.

 

 

Установи надмощие с опцията за превземане.

Използвай пълния потенциал на MyPLAYER баскетболистите си с новата опция за превземане. Отключи нови специални умения, досега невиждани на игрището, или задействай отборно превземане, отпушвайки пълната сила на отбора си.

 

Царувай в квартала

Няма да ти се иска да пропуснеш нито един ден в обновения режим Neighborhood. Стани известен на игрището, в металните клетки и по време на турнирите с публика в квартала. Разцъквай до зора благодарение на новата система за смяна на денонощието, мини през зала Джордан или събери старата банда за улично 3-на-3.

Общи
Категория PC
Разработчик Visual Concepts
Минимални системни изисквания
Операционна система 64-bit Windows 7 или по-нова
Процесор Intel Core i3-530; AMD FX-4100
Памет 4 GB
Видео NVIDIA GeForce GTS 450; AMD Radeon HD 7770
Дисково пространство 80 GB