Промоция
ONRUSH Day One Edition
  • ONRUSH Day One Edition
  • ONRUSH Day One Edition
  • ONRUSH Day One Edition
  • ONRUSH Day One Edition

ONRUSH Day One Edition | PS4

Цена: 29,00лв. 14,99лв.
Издател/производител: Codemasters
Код на продукта: 32653
Наличност: В наличност

ONRUSH е нова порода висококачествено, захранвано от адреналин офроуд аркадно състезание! Става въпрос за бързина, отстранявания на противникови коли и работа в екип, във високоскоростни състезания, които се фокусират върху забавление, вълнение и зрелища.

 

 

Премахвай опозицията

Отстраняванията са основна механика за ONRUSH. Изхвърчи от скала или огромна рампа, прелитайки стотици метри във въздуха и се приземи с огромна сила, която смазва всякакви противникови превозни средства, имали нещастието да бъдат отдолу.

 

Максимална скорост

Скоростомера не е границата. За да спечелиш наистина неземна преднина, отприщи неуязвимия, еуфоричен взрив на скорост и мощност, наречен „ръш“ – напълно уникален за всеки автомобил.

 

Стадото

Системата за позициониране на автомобила гарантира, че винаги си в действие. Никое състезание няма да бъде съсипано, защото си изгубил контрол и групата те е оставила далеч назад. В ONRUSH колата ти се възстановява веднага в състезателната група, готова да извърши следващото най-невероятно отстраняване.

Общи
Категория PS4
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.