Samus Aran

Samus Aran | amiibo

Цена: 39,99лв.
Издател/производител: Nintendo
Код на продукта: 30797
Наличност: В наличност

Междугалактическият ловец на глави, Самус Аран, се е сражавала на редица планети в поредицата Metroid. Осиротява в крехка възраст и бива приютена и отгледана от извънземна раса, известна като Чозо. Енергийният костюм, който носи е продукт на тяхна технология. Уникалните ѝ бойни умения, в съчетание с физическата атлетичност и ръчното оръдие, са ѝ помогнали да премине безбройни мисии.

 

Провери точно какво прави всяко amiibo в различните игри на официалната страница на Nintendo.

 

amiibo™ са интерактивни фигурки, които работят с игрите ти. Докосни amiibo, докато играеш съвместима игра на Nintendo Switch, 3DS или Wii U и открий учудващи нови неща. amiibo правят различни неща в зависимост от играта: могат да отключат нови мисии, оръжия, брони, предмети, персонализации и други. Дори уменията на самите фигурки могат да се развиват, което да ги превърне в идеалните партньори, или страховити врагове.

 

 

Едно amiibo, няколко игри

Едно amiibo може да се използва с няколко игри, и да направи любимите ти заглавия още по-забавни. Дори да си използвал едно amiibo с дадена игра, можеш да ползваш същото, за да отключиш екстри в много други игри.

 

Mii и amiibo

Регистрирай информацията от своето Mii в amiibo с едно докосване, за да го направиш свое лично. Дори можеш да го кръстиш! Използвай го в игрите, за да го развиеш, и да стане специално твое, като никое друго.

Общи
Категория amiibo