За нас

От барака, пълна с „ръчки“, в тиха градска уличка, до магазин във всеки голям търговски център в страната – историята на PULSAR е богата и изпълнена с обрати. От 16-битовото чудо на SEGA – Mega Drive – до феноменалния PlayStation 4, и всичко помежду. Единствената специализирана верига за видео игри в България прави всичко възможно за нас, геймърите, от началото на 90-те.

В края на 2019 г. модерният онлайн гигант OZONE и емблематичната верига PULSAR GAMES обединиха сили, за да могат да ти предложат още повече по един още по-добър начин.

Гарантираме, че в магазините от веригата PULSAR GAMES Ви обслужват опитни продавач-консултанти, които могат да Ви дадат компетентен съвет в случай на нужда. Предлагаме и безплатни консултации с технически сътрудник при възникнали проблеми със закупен от нас продукт. За нас е чест, че можем да поддържаме пряк контакт с Вас и да Ви бъдем в помощ. 

В PULSAR сме възприели за наша главна мисия да се грижим за развитието на гейминг културата в България. По тази причина организираме и подкрепяме различни инициативи като изложения, турнири и премиерни партита.

Тъй като съзнаваме, че голяма част от свободното време на децата днес е заето с видео игрите, се стремим да дадем възможно най-много информация на родителите за паневропейската система за възрастов рейтинг PEGI и да им помогнем да направят своя информиран избор, когато купуват нашите продукти. Същевременно им даваме възможност да прекарат повече време с малчуганите, възприемайки игрите като семейно развлечение и метод по-лесно да предадат важни знания по интерактивен и забавен начин.

Заповядайте в нашия виртуален свят и се убедете, че и вие можете да станете част от него!