Промоция
Anno 2070
  • Anno 2070
  • Anno 2070
  • Anno 2070
  • Anno 2070

Anno 2070 | PC

Цена: 29,00лв. 24,99лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 21433
Наличност: В наличност

Събитията в Anno 2070 се развиват в свят от близкото бъдеще, в който промяната в климата е принудила човечеството да се адаптира към покачващите се нива на моретата, вследствие на което някога плодородните земи са станали напълно негостоприемни. Вашата задача е да усвоите нови технологии, докато се изправяте пред безброй екологични предизвикателства, за да изградите империите си. Anno 2070 ви предлага възможността да бъдете архитекти на бъдещето и да създадете утрешния свят.

  • Нова ера: придържайки се към фундаментите, превърнали поредицата Anno в супер успех, обстановката от близкото бъдеще внася редица нови геймплей механики, архитектурни открития и нови предизвикателства. В допълнение ще можете да градите огромни градове, каквито досега не са съществували в Anno игрите.
  • Динамичен свят: светът на Anno 2070 се развива различно в зависимост от стила на игра и изборите на всеки играч. Вашите решения оказват влияние върху околната среда, архитектурния облик на света ви и на нуждите на населението, което ще ви стимулира да подобрявате и да разбирате по-добре влиянието на личните ви подходи върху използването на световните ресурси.
  • Фракции: можете да избирате между две фракции, когато градите империята си. Заложете на индустрията като се присъедините към магнатите или се ориентирайте повече към по-разумните приятели на природата - еколозите.
  • Богати и разнообразни режими на игра – сингъл плейър кампания, базирана на история, с богато разнообразие от предизвикателства; безкраен сингъл плейър, в който задачата ви е да създадете най-голямата възможна цивилизация без ограничение във времето; мултиплейър и онлайн елементи.
  • Изумителни графики: новата версия на игралния енджин, разработен специално от Related Designs за Anno 2070, предлага спиращо дъха визуално изживяване, каквото не сте виждали до момента в поредицата Anno.

 

Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7
Процесор 2 GHz Intel® Core™2 Duo или AMD Athlon™ 64 X2 или по- добър
Памет 2 GB RAM
Видео 512 MB DirectX® 9.0c съвместима с Shader Model 3.0 или по- нов
Звук Съвместима с DirectX 9.0c
DirectX Версия 9.0c
Дисково пространство 5 GB свободно дисково пространство
Интернет За активиране на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и създаване на безплатен профил в Uplay.
Обърнете внимание
Забележка За да играеш в режим multiplayer се изисква постоянна високоскоростна Интернет връзка.