Assassin's Creed 1 & 2
  • Assassin's Creed 1 & 2
  • Assassin's Creed 1 & 2
  • Assassin's Creed 1 & 2
  • Assassin's Creed 1 & 2
  • Assassin's Creed 1 & 2

Assassin's Creed 1 & 2 | PC

Цена: 19,95лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 22502
Наличност: В наличност

Assassin's Creed

Действието в първата част на Assassin’s Creed те пренася в отдавна отминалата 1191 година, когато Третият кръстоносен поход буквално разкъсва Светите земи. Обвити в тайнственост и всяващи страх заради своята безпощадност, наемните убийци, познати като хашишини, са единствените, които възнамеряват да сложат край на агресията и спрат ширещото се насилие. Ти поемаш ролята на Дезмънд – млад барман, потомък на фамилия с традиции в занаята с поръчковите убийства. Един прекрасен ден Алтаир бива отведен на място, където с помощта на машина, наречена Animus, придобива спомените на своите предци от периода на Третия кръстоносен поход. В този момент Дезмънд приема името Алтаир, което на арабски значи “летящия”, и става член на сектата Хашашин, чиято абсолютна цел е да отстрани лидерите на опустошителния кръстоносен поход.

 

Assassin's Creed 2

Ецио Одиторе де Фирензе е млад италиански благородник. Неговият свободолюбив дух впечатлява всеки и дамите с готовност му оказват внимание. Животът му обаче коренно се променя, когато семейството му е предадено и той се заклева да отмъсти на онези, които са го направили. Навличайки позорната качулка, сега Ецио започва своето обучение като убиец. Историята на семейство Одиторе е пропита с мъст и конспирации в Assassins Creed II, докато вие се изкачвате към върховете на красивата, но все още изпълнена с жестокост Италия от времето на Ренесанса.

 

 

Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows® XP (32-64 bits) / Windows Vista® (32-64 bits) / Windows 7® (32-64 bits)
Процесор Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ или AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
Памет 1.5 GB RAM Windows® XP / 2 GB RAM Windows Vista® - Windows 7®
Видео Поддържани видео карти в момента на издаването на играта: ATI® RADEON® X1950, HD 2000/3000/4000/5000 серии / NVIDIA GeForce® 7/8/9/100/200 серии
DirectX DirectX 9.0
Дисково пространство 8 GB свободно дисково пространство