Assassin's Creed III
  • Assassin's Creed III
  • Assassin's Creed III
  • Assassin's Creed III
  • Assassin's Creed III

Assassin's Creed III | PC

Цена: 19,95лв.
Издател/производител: Iceberg Interactive
Код на продукта: 23880
Наличност: В наличност

Годината е 1775. Американските колонии са на път да се разбунтуват. Вие сте Конър - убиец, заклел се да донесе свобода на народа и нацията си. За да го постигнете, ще преследвате враговете си в зашеметяващо обширен, отворен и реалистичен свят. Ще използвате смъртоносните си умения в брутална мисия, която ще ви отведе от безредните градски улици до напоените с кръв бойни полета из враждебната американска пустош и отвъд нея. Предстои ви да се срещнете с легендарни герои от американската история и заедно с тях да елиминирате онези, които заплашват свободата. Дали ще използвате хищническите си инстинкти, за да убивате тихо или пък страховития си арсенал, за да поразявате открито враговете си, едно нещо е съвсем ясно: светът, в който живеят асасините, е станал далеч по-смъртоносен. Вие също!

  • Елиминирайте враговете си с разширен арсенал от оръжия, включително лъкове, пистолети, томахавки и характерното острие за Ордена на асасините.
  • Изучавайте гъсто населени градове, пръснати из обширната пустош на опасната граница с дивата природа.
  • Съвсем нов игрален енджин, който ви предлага бруталността и красотата на една нация, въвлечена във война за независимост.
Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
Процесор 2.60 GHz Intel® Core™2 Duo E8200 или 2.60 GHz AMD Athlon™ II X4 620
Памет 2 GB RAM
Видео Поддържани видео карти в момента на издаването на играта: AMD Radeon™ HD 4850 / 5000 / 6000 / 7000 серии NVIDIA® GeForce® 8800 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 серии
Звук Съвместима с DirectX 10( препоръчителен е 5.1 канален звук )
DirectX Версия 10
Дисково пространство 17 GB свободно дисково пространство
Интернет Високоскоростна интернет връзка и бзплатна регистрация в Uplay.
Обърнете внимание
Забележка Възможно е играта да работи и на лаптоп версиите на по- горе изброените видео карти, но официално те не се поддържат.