Assetto Corsa Competizione
  • Assetto Corsa Competizione
  • Assetto Corsa Competizione
  • Assetto Corsa Competizione
  • Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa Competizione | PS4

Цена: 79,99лв.
Издател/производител: 505 Games
Код на продукта: 1003298
Наличност: В наличност

Assetto Corsa Competizione е новата, официална игра на Бланпе́н Гран Туризмо сериите.

 

Благодарение на невероятното качество на симулацията, играта ще ти позволи да усетиш истинската атмосфера на FIA GT3, състезавайки се с официалните пилоти, отбори, коли и писти, претворени с най-висока точност.
Различните типове състезания ще оживеят с безпрецедентен реализъм, както в солов, така и в мрежови режим.

Реалистична симулация
Assetto Corsa Competizione правдиво пресъздава производителността и управлението на реалните автомобили, участващи в сериите, чрез сложен математически модел, който симулира сцеплението на гумите, аеродинамичността, параметрите на двигателя, както и въздействието на щетите по издържливостта на колата.

Ново поколение визуални ефекти
Графичната технология гарантира фото-реалистично и точно пресъздаване на колите, материалите и климатичните условия. Благодарение на многоканалните звукови ефекти, записани от реални автомобили, играта възпроизвежда потопяващ звук.

Най-точно пресъздадените писти
Благодарение на лазерно сканиране пистите са пресъздадени с най-високата точност; всяка неравност и всеки завой отговарят на аналога си в реалността.

Напредничава мрежова функционалност
Отлично изградена рангова система ще оценява шофирането ти, за да награди най-виртуозните пилоти и да осигури честно съревнование онлайн.  Състезавай се срещу пилоти с сходно ниво на умения, благодарение на мачмейкинг функционалността.

Завладяващ солов режим
Шампионат, свободни състезания и кариерен режим ще ти предложат напълно персонализируемо игрово изживяване, а специалните събития ще ти позволят да придобиеш опит от най-забележителните предизвикателства.

Общи
Категория PS4
Разработчик Kunos Simulazioni
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus.