BioShock - активационен код
  • BioShock - активационен код
  • BioShock - активационен код
  • BioShock - активационен код

BioShock - активационен код | PC

Цена: 39,99лв.
Издател/производител: 2K Games
Код на продукта: 30378D030
Наличност: Изчерпан

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: между 3 лв. и 5 лв. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие.

Ако искаш да избегнеш платена доставка, заповядай в магазинната ни мрежа или плати с карта на партньорския ни сайт ozone.bg

Продуктът се предлага под формата на активационен код за компютър, без физическа кутия.

 

С всяко наше решение, ние променяме света. Един човек избира град, свободен от закони и предразсъдъци, ала други предпочитат корупцията и така, градът се сгромолясва. Ако светът би могъл да се възстанови по твояе усмотрение, как би изглеждал той - райско кътче или смъртоносно проклятие за всеки, дръзнал да стъпи в него.


Rapture - гадът, в който попадаш случайно; градът, в който ще се завърнеш; градът, който ще те приветства или ще се превърне в твоя гробница. Rapture - мистичният подводен град, който ще подложи на изпитание моралните ти устои, геймърските ти умения и смелостта ти. Защото това, което те очаква зад стените са бродещи ужаси в получовешки облик, а сковаващият страх пъпли във водите и само чака пролука, през която да нахлуе.

Общи
Категория PC
Разработчик Irrational Games, 2K Australia
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows XP SP2 или по-нова
Процесор Pentium 4 на 2.4 GHz или по-нов
Памет 1 GB
Видео NVIDIA GeForce 6600 GT; ATI Radeon X1300
Дисково пространство 8 GB