BioShock Infinite - активационен код
  • BioShock Infinite - активационен код
  • BioShock Infinite - активационен код
  • BioShock Infinite - активационен код
  • BioShock Infinite - активационен код

BioShock Infinite - активационен код | PC

Цена: 59,99лв.
Издател/производител: 2K Games
Код на продукта: 30378D032
Наличност: Изчерпан

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: между 3 лв. и 5 лв. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие.

Ако искаш да избегнеш платена доставка, заповядай в магазинната ни мрежа или плати с карта на партньорския ни сайт ozone.bg

 

BioShock® Infinite е фърст пърсън шуутър, какъвто не сте виждали никога. Попитайте за това съдиите на E3 2011, където заглавието на Irrational Games спечели повече от 75 редакторски награди, включително „Best of Show” на Game Critics Awards.

Попаднали в 1912 година вие поемате ролята на някогашния агент на Пинкертън Буукър ДеУит, изпратен в летящия град Колумбия на спасителна мисия. Неговата цел? Пленената още от детството си Елизабет. По време на дръзкото им бягство, Буукър и Елизабет установяват силна връзка, такава, която позволява на Буукър да измени собствените си способности с нейната сила да установява контрол върху околния свят и да го променя. Заедно те се бият от високоскоростните Скай-лайн линии, по улиците и в къщите на Колумбия, на гигантски цепелини, както и в облаците. Всичко това се случва, докато се учите да използвате увеличаващия се арсенал от оръжия и способности. Вие се потапяте в разказ, целящ да ви достави не само изненади и вълнение, но и да развие героите си в емоционален план.

Общи
Категория PC
Разработчик Irrational Games
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows Vista SP2 или по-новa
Процесор Intel Core 2 Duo на 2.4 GHz; AMD Athlon X2 на 2.7 GHz
Памет 2 GB
Видео NVIDIA GeForce 8800 GT; ATI Radeon HD 3870
Дисково пространство 20 GB