Промоция
Bloodstained: Ritual of the Night
  • Bloodstained: Ritual of the Night
  • Bloodstained: Ritual of the Night
  • Bloodstained: Ritual of the Night
  • Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night | PS4

Цена: 79,00лв. 54,99лв.
Издател/производител: 505 Games
Код на продукта: 32180
Наличност: В наличност

Игавания се завръща!

 

Bloodstained: Ritual of the Night е готически екшън-ролеви платформър, чието действие се развива в Англия през 19 век. Свръхестествена сила призовава демоничен замък, изпълнен с кристални късове, носещи невероятна магическа сила.

 

Играй с Мариам – сирак, поразен от алхимично проклятие, което постепенно вкочанява тялото ѝ. Мариам трябва да си проправи път през замъка и да победи заклинателя, Джебел, за да спаси човечеството и покрай него, себе си.

 

Събери, изработи и отключи богат арсенал от оръжия, оборудване и предмети, за да победиш безбройните адски твари и босове, които те очакват.

Духовният наследник на Castlevania

Коджи Игараши, един от именитите бащи на жанра, създава тази модерна интерпретация на екшън-платформената формула, която ще задоволи и най-коравите фенове на Castlevania.

 

Дълбок и мащабен геймплей

Отключвай магии и сили; събирай, изработвай и ъпгрейдвай няколко различни вида оръжия и специални предмети, които променят външността на Мариам; експериментирай с различни предмети и умения, за да откриеш своя стил на игра.

 

Висококачествена графика в стил 2.5D

Всичко в Bloodstained е изрисувано в красив триизмерен детайл върху двуизмерен фон, който се мени и развива в хода на играта. 

 

Оркестрова музика от легендарни композитори

Музиката на Bloodstained е незабравимо преживяване благодарение на името Capcom и ветераните от поредицата Castlevania – Мичиру Ямане и Ипо Ямада.

 

Най-големият замък на Ига

Светът на Bloodstained е най-големият в кариерата на Коджи Игараши. Картата му е почти два пъти по-голяма от тази на Castlevania: Symphony of the Night.

 

Няколко героя, с които да играеш

Освен енигматичната Мариам, има и тайни герои, които очакват да бъдат открити.

Общи
Категория PS4
Разработчик ArtPlay, DICO и WayForward Technologies