Borderlands Legendary Collection
  • Borderlands Legendary Collection
  • Borderlands Legendary Collection
  • Borderlands Legendary Collection
  • Borderlands Legendary Collection

Borderlands Legendary Collection | Switch

Цена: 99,99лв.
Издател/производител: 2K Games
Код на продукта: 1003388
Наличност: В наличност

Borderlands Legendary Collection събира в един общ пакет оригиналната игра Borderlands, продължението Borderlands 2 и предисторяита ѝ Borderlands: The Pre-sequel!

Borderlands комбинира най-добрия екшън от първо лице с колоритни герои, ролеви елементи и моторизирани битки, за да постигне невероятна дълбочина на геймплея.
Играта разполага с иновативна система за гененриране на съдържание, която ти позволява почти неограничен брой комбинации на оръжията и разположение на целите.

Благодарение на кооперативния режим можеш да влезеш или излезеш от игра с приятел по всяко време или пък да продължиш самостоятелно. 

Borderlands 2 отново комбинира най-доброто от няколко жанра. Играта следва историята на четирима нови търсачи на съкровища, които се борят за освобождението на Пандора от ноктите на Хендсъм Джак – брилянтният, харизматичен и изключително подъл изпълнителен директор на корпорация Хиперион. Сражавайте се из цяла Пандора, за да попречите на Джак да събуди древно извънземно зло, известно само като „Боеца”. По време на мисията те ще се срещнат с познати лица от старата игра – най-забележителни от които са старите ловци: Роланд, Лилит, Брик и Мордекай. Те, както и някои нови персонажи, ще ви помогнат да се преборите с Джак, да унищожите Боеца и да спасите Пандора.

Borderlands: The Pre-Sequel те изстрелва на луната на Пандора, за да разкриеш историята зад злодея от Borderlands 2 Хендсъм Джак.
Развиваща се между оригиналната Borderlands и Borderlands 2, Pre-Sequel ти дава редица нови геймплей елементи.

Разхождай се по повърхността на луната и елиминирай противниците си с новите ледени и лазерни оръжия.
Пътувайте при ниска гравитация с новите превозни средства, снабдени със смъртоносни оръдия, позволяващи повече нива на разрушение. Извикай приятел, качи се на борда на ракета и се впусни в поредното Borderlands приключение.


Изданието не включва Borderlands 2: Commander Lilith и The Fight for Sanctuary допълненията.

Общи
Категория Switch