Промоция
Call of Duty: Black Ops 4
  • Call of Duty: Black Ops 4
  • Call of Duty: Black Ops 4
  • Call of Duty: Black Ops 4
  • Call of Duty: Black Ops 4
  • Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 | PS4

Цена: 59,00лв. 34,99лв.
Издател/производител: Activision
Код на продукта: 30957
Наличност: В наличност

ОПАСНИ САМИ. НЕПОБЕДИМИ ЗАЕДНО.

Мултиплейърът на Call of Duty: Black Ops 4 вдига летвата високо, предоставяйки най-вълнуващото сухоземно бойно преживяване досега с фокус над тактическа игра и избор на клас.

 

Играта издига онлайн екшъна до нови нива с разнообразието си от нови оръжия, карти и режими на игра. За първи път мултиплейърът е в основата на историята на играта; играчите разкриват дълбока връзка между ролята на всеки Специалист и уникалният им стил на игра.

 

Съчетанието на новата категория за оборудване, Gear, и завръщането на Pick 10 – системата за избор на клас, дава на играта повече възможности за персонализация от всякога, позволявайки на играчите да изградят собствен специалист.

 

 

BLACK OPS BATTLE ROYALE

Black Ops оживява в режим на игра Blackout и едно мащабно преживяване, съчетаващо емблематичната за Black Ops стрелба и най-голямата карта в историята на Call of Duty.

 

Играй с любимите персонажи и води битки из емблематични места от вселената на Black Ops. Един сблъсък, който сближава световете на Black Ops в битка за оцеляване на краен предел, включваща оръжия, оборудване, сухоземни, водни и въздушни машини, експлозивни колички с радио управление, капани и дори зомбита – типично Black Ops преживяване.

 

 

ЗОМБИТА

Call of Duty: Black Ops 4 има най-голямото премиерно съдържание правено някога, а именно три пълни мисии: Blood of the Dead, IX и Voyage of Despair.

 

Кръвта на мъртвите

Продължение на любимата на феновете, Mob of the Dead, в третата карта, Blood of the Dead, се завръщат персонажите от предишните истории; изправи се пред задгробния живот в Алкатрас.

 

IX

Действието се развива в Древен Рим, а героите ни попадат в колизей, в който ритуалните жертвоприношения едва ли ще се избегнат.

 

Пътешествие без надежда

Действието се развива на кораба Титаник; емблематично и величествено място, където четиримата героя разкриват истината за пагубната вечер и съдбата на обречените пасажери.

 

Общи
Категория PS4
Разработчик Treyarch
Минимални системни изисквания
Интернет Тази игра изисква постоянна интернет връзка и платен абонамент PlayStation Plus.