Промоция
PRE-ORDER: Catherine: Full Body Launch Edition
  • PRE-ORDER: Catherine: Full Body Launch Edition
  • PRE-ORDER: Catherine: Full Body Launch Edition
  • PRE-ORDER: Catherine: Full Body Launch Edition
  • PRE-ORDER: Catherine: Full Body Launch Edition

PRE-ORDER: Catherine: Full Body Launch Edition | PS4

Цена: 119,00лв. 107,10лв.
Издател/производител: Atlus
Код на продукта: 32165
Наличност: Pre-Order
ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт ще бъде в продажба от 03-09-2019.
Можете да направите предварителна поръчка (PRE-ORDER) още сега.

Това издание съдържа:

  • Catherine: Full Body (игра)
  • Metal Case (метална, колекционерска кутия)

 

 

Завладяващият разказ на награждаваната игра от 2011-та, Catherine, се завръща – Catherine: Full Body е по-голяма и по-добра от всякога. Подобрената графика и геймплей, чисто новата музика, обновения мултиплейър и още много те очакват в този неустоим пакет.

Винсент харесва приятелката си. Катрин е красива, умна и успяла жена. Проблемът е, че тя започва да говори за дългосрочно обвързване, нещо което Винсент цял живот се опитва да избегне. Тъй като романтичните усложнения са последното нещо, с което иска да се занимава, Винсент се среща с приятелите си за редовното им нощно запиване. Той по никакъв начин не подозира, че ще бъде заслепен от красивата, прелъстяваща и неустоима дама на име Катерин. Неочаквано той се озовава в леглото до най-красивата жена, която е виждал в живота си, но не си спомня какво се случило предишната нощ. Дали е било просто свалка или нещо повече се е случило помежду им? Трябва ли да сподели с приятелката си Катрин? Дали отново ще види неустоимата Катерин? Винсент е на път да разбере, че да се озовеш на любовното стълбище може да се окаже ужасяващо, фатално пропадане...

 

  • Ужасите на любовта - оживелите страхове, съмнения и нарастваща вина за обвързването и верността на Винсент, сега безгрижно го следват в сънищата му, преобразяващи се в ужасни безформени чудовища и тиктакащ часовник.

  • Между твърдото и мекото - твоята задача е да напътстваш Винсент при взимането на тежки морални решения. Тъй като в реалния живот нещата рядко са само бели и черни. Каква е цената на честността? Кое е правилното действие? В противен случай някой може да пострада. А още по-лошото е, че може да умре.

  • Избягай с или от приятел - локални съревнователен и кооперативен мултиплейър режими в допълнение към класациите, гарантират, че можеш да се наслаждаваш на играта заедно със свой приятел и да добавите още часове към увлекателното преживяване.

Общи
Категория PS4