Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
  • Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
  • Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
  • Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
  • Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth | PC

Цена: 79,95лв.
Издател/производител: 2K Games
Код на продукта: 30378D014
Наличност: В наличност

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: 3 лв. за София, 5 лв. за страната. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие. Ако платиш директно с карта, кодът може да се изпрати по електронна поща, без допълнително заплащане.

Продуктът се предлага под формата на активационен код за 
компютър, без физическа кутия.

 

Sid Meier's Civilization®: Beyond Earth™ е ново научнофантастично попълнение в получилата редица награди поредица Civilization. Действието в играта се развива в бъдещето. Глобални събития са дестабилизирали света и са довели до крах на модерното общество, до нов световен ред и несигурно бъдеще за човечеството. Борейки се за възстановяване, новите нации концентрират ресурсите си в пътувания в необятния Космос, за да поставят ново начало на човешката раса. Като участник в експедицията, търсеща нов дом за хората, ти ще напишеш следващата глава от историята, повеждайки народа си отвъд познатите граници, за да създадеш нова цивилизация в Космоса. Проучвай и колонизирай чужда планета, изобретявай нови технологии, създавай могъщи армии, построявай Чудеса и оформяй облика на своя нов свят. Вземай критични решения, за да разкриваш нови възможности пред себе си.

  • Определи културната си идентичност като избереш един от общо осем различни организатори на експедицията, всеки със свой водач и уникални геймплей елементи. Подбери си космически кораб, товар и колонисти чрез поредица от решения, които директно влияят върху условията, при които започва играта след пристигането на новата планета.
  • Проучвай опасностите и преимуществата на новата планета – коварния терен, загадъчните ресурси и враждебните форми на живот, каквито не се срещат на Земята. Изграждай предни постове, изкопавай древни извънземни реликви, опитомявай нови форми на живот, развивай процъфтяващи градове и прокарай търговски пътища, за да просперира народа ти.
  • До 8 играчи могат да се състезават за надмощие в новия свят.
Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows Vista SP2
Процесор 1.8 GHz, четириядрен
Памет 4 GB
Видео NVIDIA 8800 GT или AMD HD 3650 или Intel HD 3000
DirectX DirectX 11
Дисково пространство 8 GB