COUGAR Immersa
  • COUGAR Immersa
  • COUGAR Immersa
  • COUGAR Immersa
  • COUGAR Immersa

COUGAR Immersa | PC

Цена: 89,95лв.
Издател/производител: COUGAR
Код на продукта: 30358
Наличност: В наличност

ВПЕЧАТЛЯВАЩО КАЧЕСТВО НА ЗВУКА

Надарени с едни от най-високотехнологичните 40-милиметрови неодимови магнити на пазара, Immersa имат висококачествен стерео звук както във високите, така и в ниските честоти. Immersa ще ти позволят да се потопиш в игрите напълно, или да очароваш ушите си с кристално ясна музика, а големите им наушници ще изолират страничния шум.

ПЪЛЕН КОМФОРТ

Окачената гривна от изкуствена кожа на Immersa, ти позволява да достигнеш нови нива на удобство. Ниското тегло на Immersa, постигнато благодарение на внимателно подбрани материали, ще ти позволи да ги носиш дълго време без да почувстваш дискомфорт. 100-милиметровите наушници са удобни, покриват целите уши и изолират от странични шумове. За да паснат на всички глави, Immersa имат гъвкава структура, която им позволява да се въртят във всички посоки, на 360º, за да бъдат максимално удобни за всеки.

 

 

ВИСОКОПРИСПОСОБИМИ

Immersa имат комбиниран жак, който ще ти позволи да ги свържеш към лаптопи, телефони, таблети и други устройства. Когато искаш да ги свържеш към настолен компютър, можеш да използваш включения адаптер, който разделя комбинирания жак на два отделни. Подвижният микрофон може да се изважда и прибира спрямо моментните нужди.

 

 

Гаранция: 24 месеца

Общи
Категория PC