Dark Pit No.39

Dark Pit No.39 | amiibo

Цена: 39,99лв.
Издател/производител: Nintendo
Код на продукта: 31391
Наличност: В наличност

Тъмният Път се появява за пръв път в играта Kid Icarus: Uprising и представлява загадъчния, облечен в черно, двойник на Пит. Някои му казват Пито, но той не обича да го наричат така. Може да се рее из небесата без да притежава силата на полета. Незабавно щом се появява, започва да преследва както Пит, така и Армията на подземния свят.

 

Провери точно какво прави всяко amiibo в различните игри на официалната страница на Nintendo.

 

amiibo™ са интерактивни фигурки, които работят с игрите ти. Докосни amiibo, докато играеш съвместима игра на Nintendo Switch, 3DS или Wii U и открий учудващи нови неща. amiibo правят различни неща в зависимост от играта: могат да отключат нови мисии, оръжия, брони, предмети, персонализации и други. Дори уменията на самите фигурки могат да се развиват, което да ги превърне в идеалните партньори, или страховити врагове.

 

 

Едно amiibo, няколко игри

Едно amiibo може да се използва с няколко игри, и да направи любимите ти заглавия още по-забавни. Дори да си използвал едно amiibo с дадена игра, можеш да ползваш същото, за да отключиш екстри в много други игри.

 

Mii и amiibo

Регистрирай информацията от своето Mii в amiibo с едно докосване, за да го направиш свое лично. Дори можеш да го кръстиш! Използвай го в игрите, за да го развиеш, и да стане специално твое, като никое друго.

Общи
Категория amiibo