Diablo III Battlechest
 • Diablo III Battlechest

Diablo III Battlechest | PC, Mac

Цена: 59,99лв.
Издател/производител: Blizzard Entertainment
Код на продукта: 29290
Наличност: В наличност

Diablo III Battlechest вклюва:

 • Играта Diablo III.
 • Официалното допълнение Diablo III: Reaper of Souls.

Сагата Diablo III продължава. Ако си пропуснал това епично приключение, сега е моментът да се включиш. Защото Diablo III Battlechest включва всичко необходимо за това невероятно преживяване и е на достъпна цена. 

Diablo III

Изминали са две десетилетия, откакто демоничните лордове Diablo, Mephisto и Baal влизат в света на Светилището със свирепа ярост, подчинявайки човеците на нечистата си воля. И все пак за онези, които са се сражавали с първичното зло, споменът бавно избледнява. Когато Deckard Cain се завръща в руините на катедралата на град Tristram, за да търси указания как да победи новите прояви на злото, огнен вестоносец на съдбата пада от небесата, удряйки земята точно на мястото, от което Diablo влиза в света на смъртните. Този небесен огън събужда древното зло и призовава героите на Светилището да защитават смъртните от отново надигащите се сили на Пламтящите демони.

Diablo III: Reaper of Souls

Подготви се за кръстоносен поход срещу самата Смърт с Diablo III: Reaper of Souls - последното допълнение на култовата поредица на Blizzard Entertainment - Diablo.

Никой не може да възпре Смъртта! Първичното зло вилнее затворено в Черния камък на душите (the Black Soulstone), неговата същност крещи да бъде пусната на свобода в търсене на отмъщение. Преди опасният артефакт да бъде запечатан веднъж завинаги, Ангелът на смъртта Malthael се явява в света на смъртните с нова цел – да открадне Камъка и да обвърже адската му сила със собствената си воля. И тъй започва краят на всичко...

 • Нов клас герой - Crusader: Непробиваема броня, блестящи оръжия и тежки, тежки поражения на врага – овладей мощта на непобедимия нов герой в света на смъртните.
 • Превземи Act V със замах: От пренаселените улици на Westmarch до древните стени на крепостта Pandemonium, предстоят ти битки със смъртоносни нови противници. Подготви се за новия Act V в историята на Diablo III.
 • Издигни се до нови висоти: Усъвършенствай избрания герой чрез допълнителни нива, като междувременно овладяваш нови сили, подхранвани от първичното желание да унищожаваш демони по пътя си!
 • Пет класа герои от Diablo III - Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor и Wizard се присъединяват към новия герой Crusader.
 • Максималното ниво се повишава до 70.
 • Режим Adventure: с новия игрален режим получаваш свободата да ходиш навсякъде и да убиваш всичко, което се изпречи на пътя.
 • Дарове: по време на играта на случаен принцип ще получаваш предмети, които ще ти бъдат в помощ при разучаването на Светилището (Sanctuary).
 • Nephalem Rifts: произволни дънджъни, които можеш да преиграващ неограничен брой пъти и да събираш щедрата плячка.
 • The Mystic: могъщ нов занаятчия, при когото можеш да персонализираш предметите, които си получил в битките.
Общи
Категория PC, Mac
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows® XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 (последни service packs) и DX 9.0c
Процесор Intel® Pentium® D или AMD Athlon™ 64 X2
Видео NVIDIA® GeForce® 7800GT или ATI Radeon™ X1950 Pro
Дисково пространство 30 GB свободно дисково пространство
Интернет Високоскоростна интернет връзка и профил в http://eu.battle.net/en/ . Поради периодичното обновяване на съдържанието на играта, минималните системни изисквания може да подлежат на промяна.
Обърнете внимание
Забележка Минимална резолюция 1024×768