Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition
  • Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition
  • Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition
  • Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition
  • Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition

Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition | PS4

Цена: 139,00лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 31870
Наличност: В наличност

Това издание включва:

  • Tom Clancy’s The Division 2 (игра)
  • Year 1 Pass (допълнение)

 

 

Спаси столицата Вашингтон

Спаси страната от наближаващия крах, като разнищиш един напрегнат, враждебен град в Tom Clancy’s The Division 2.

 

 

Води екип опитни агенти в постпандемичния Вашингтон и въдвори ред преди да избухне нова гражданска война. Съдбата на свободния свят зависи от теб.

 

 

Преработена система за напредък и нови специализации

Получи достъп до нови специализации като специалист по експлозивите, снайперист и експерт по оцеляването. Всяка специализация отключва изцяло нова система за прогресия с нови умения, модове и уникални таланти, позволявайки ти да максимизираш боеспособността на агента си във всяка дадена роля.

 

Богато съдържание след края на кампанията

Tom Clancy’s The Division 2 е разработена с идеята за ендгейм над всичко друго, осигурявайки нови, уникални и разнообразни дейности на играчите, дълго след като завършат главната кампания. Ендгеймът на Tom Clancy’s The Division 2 ще добави чисто нови предизвикателства, системи за прогресия, неочаквани обрати и изненади и, за първи път – рейдове. Потребителите ще получат достъп до богати допълнения след премиерата, включително цяла година с безплатни мисии, свързани с историята, допълнения към картата и нови режими на игра.

 

Обновена Тъмна зона

Тъмната зона е необуздана част от картата с едно от най-доброто оборудване в цялата игра. Тъмната зона е и най-опасната част от играта, където страха, предателството и напрежението дебнат в сенките, тъй като всеки агент може да се обърне срещу теб и да открадне заработената ти плячка. В Tom Clancy’s The Division 2, това игрище предоставя едно справедливо и вълнуващо преживяване за всички играчи, без значение от нивото им на прогресия.

Общи
Категория PS4
Минимални системни изисквания
Интернет Тази игра изисква постоянна интернет връзка и платен абонамент PlayStation Plus.