DOOM
  • DOOM
  • DOOM
  • DOOM

DOOM | Switch

Цена: 109,00лв.
Издател/производител: Bethesda
Код на продукта: 30253
Наличност: В наличност

Разработен от id software, пионерите на шутъра и създателите на детмача, DOOM се завръща модернизиран, но все така забавно брутален и предизвикателен. Безмилостни демони, невероятно разрушителни оръжия и бързо, плавно движение са в основата на интензивните битки от първо лице – независимо дали изтребвате орди от демони в дълбините на ада в сингълплейър кампанията, или се състезавате срещу приятели в многобройните мултиплейър режими.

 

Историята

Дошъл си тук с причина. Огромният изследователски обект на Обединената Космическа Корпорация е опустошен от мощни, свирепи демони, и само един човек стои между техния и нашия свят. Ти си Пехотинецът DOOM, и си задействан с една единствена цел – да избиеш всички тях.

 

Една безмилостна кампания

Докато се сражавате с яростните орди на ада няма да се прикривате или да чакате кръвта си да се регенерира. Използвайте комбинация от футуристични и класически оръжия, ъпгрейди, маневри и развитата система за ръкопашен бой, за да повалите, срежете, стъпчете и разпарчатосате демоните по изобретателни и насилствени начини.

 

Завръщането на мултиплейъра на id

Доминирайте опонентите си в емблематичните, високоскоростни битки в стил „арена“ на DOOM. Разгромете противниците си както в класически, така и в нови режими на игра, използвайки предпочитаната ви комбинация от умения, мощни оръжия, вертикално движение и уникални руни, които ви позволяват да се превърнете в демон.

Общи
Категория Switch