FIFA 19
 • FIFA 19
 • FIFA 19
 • FIFA 19
 • FIFA 19
 • FIFA 19
 • FIFA 19
 • FIFA 19
 • FIFA 19

FIFA 19 | PS4

Цена: 59,99лв.
Издател/производител: Electronic Arts
Код на продукта: 31238
Наличност: В наличност

Вече и със следното допълнително съдържание (важи само за нови FUT потребители):

 • 1 Player Pick Loan (Неймар, Кевин Де Бройне или Пауло Дибала за 10 мача)
 • 4 UEFA Champions League Kits (4 екипа)
 • 5 UEFA Champions League Players (5 футболиста с оценка до 85)

 

 

Шампионите се възраждат във FIFA 19

Създадена с енджина Frostbite, EA SPORTS FIFA 19 предлага едно преживяване от шампионски калибър – както на терена, така и извън него.

Начело с престижната Шампионска лига на УЕФА, FIFA 19 предлага подобрен начин на игра, който ти позволява да манипулираш терена във всеки един момент, давайки ти нови, ненадминати начини на игра, включително драматичния завършек на историята на Алекс Хънтър в The Journey: Champions, нов режим на игра във все така популярния FIFA Ultimate Team и не само.

• Нови Лицензи: UEFA Шампионска Лига и Лига Европа
• FIFA Ultimate Team с нови легендарни играчи и FUT Rivals режим

 

 

Система за пъргав допир

Новата система фундаментално променя начина, по който овладяваш и шутираш топката, давайки ти по-прецизен контрол, по-гладко движение, идейност и по-изявени индивидуални особености. Използвай новия набор от начини за овладяване, като скритото докосване, финтово воле и дори анимации за специални отигравания, като финтовете на Неймар, за да преодолееш противника си и да създадеш голово положение.

 

Динамични тактики

Преработената система ти дава възможността да зададеш редица тактически подходи, правейки подготовката преди мача по-дълбока, без да премахва възможността за динамични промени по време на мача посредством кръстачката. Всеки тактически подход съчетава системи на игра, психическа нагласа, нападателен и бранителен стил на игра, позволявайки ти да пригодиш стратегията си към всяка ситуация.

 

Технология за достоверно движение на играчите

Революционната система за анимации, която въведе индивидуалност и по-плавно движение на играта в EA SPORTS FIFA, се завръща с още по-голямо присъствие на терена. Подобрените анимации за тактическо гърдиране, равновесие при съприкосновение и физически контакт, издигат реалистичното движение, отзивчивостта и индивидуалността до нови висоти.

 

Регулируеми завършеци

Натискайки два пъти бутона за удар, на който и да е опит за гол, задейства регулируем завършек, давайки ти контрол над точността на съприкосновението с топката. Прецизността на второто натискане определя крайния резултат; перфектно отмерените топки са по-точни и по-силни, а недобре уцелените – по-вероятни да пропуснат мишената. Независимо дали отправящ изстрел извън наказателното поле, играеш с глава или леко докосване, добре отмереният завършек добавя нов слой на отиграването на топките пред вратата.

 

Битки 50/50

Твоята реакция и атрибутите на футболиста определят крайния резултат в битката за далечни топки на терена. Завишеният интелект и пространствено усещане на съотборниците, правят всеки сблъсък в битката за владение важен.

 

 

Играй на върха на клубния футбол с разнообразие от режими във FIFA 19

Шампионската лига на УЕФА, Лига Европа и Суперкупата на УЕФА оживяват в разнообразието на EA SPORTS FIFA 19. От стремежа към титлата в The Journey: Champions, през ъпдейтите във FIFA 19 Ultimate Team и автентичната интеграция на Kick Off и кариерата, чак до новия самостоятелен режим Champions League – можеш да изживееш най-големите клубни първенства в света с FIFA 19, без значение къде играеш.

 

FIFA 19 Ultimate Team (FUT)

Създай отбора си мечта измежду хиляди футболисти и се състезавай в най-популярният режим на FIFA. Вече и със съдържание от Шампионската лига на УЕФА и Лига Европа; най-престижните клубни първенства в света оживяват във FIFA 19 Ultimate Team.

 

The Journey: Champions

Стани част от драматичния завършек на третата, и последна, част на разказвателния режим, като поемеш контрол над емблематичния млад футболист Алекс Хънтър в стремежа за Шампионска слава.

Общи
Категория PS4
Разработчик EA Vancouver, EA Romania