Fitness Boxing
  • Fitness Boxing
  • Fitness Boxing
  • Fitness Boxing

Fitness Boxing | Switch

Цена: 99,99лв.
Издател/производител: Nintendo
Код на продукта: 31907
Наличност: В наличност

Музикално-тренировъчна игра с боксов привкус

 

 

Стани от дивана и се раздвижи със забавни, боксови тренировки в такт с инструменталния ритъм на песни от популярни изпълнители. Можеш да персонализираш тренировките си, избирайки различни фитнес цели. Спортувай по своя начин, независимо дали си сам/а, с приятел, вкъщи или навън. Вече можеш да тренираш навсякъде и по всяко време с помощта на Nintendo Switch.

 

Научи основите на боксовите тренировки, докато кършиш снага на инструменталните версии на 20 хитови песни, които можеш да отключиш. Удряй и клякай, държейки Joy-Con контролерите и раздвижи цялото си тяло – без нужда от фитнес оборудване.

 

Дневните тренировки варират от 10 до 40 минути и предлагат както нормален, така и забързан режим. Играта изчислява приблизителния ти ИТМ (индекс на телесна маса) и изгорените калории всеки ден, за да можеш да следиш напредъка си. Избери от разнообразна група треньори и персонализирай външния им вид като отключваш нови облекла. С времето ще можеш да отключиш нови песни и по-взискателни тренировки. Ако предпочиташ да тренираш с приятел, можете да използвате или два чифта Joy-Con контролери, или да се насладите на кооперативни тренировки като споделите един чифт; също можете да се изправите един срещу друг на ринга.

Общи
Категория Switch
Разработчик Imagineer