Grand Theft Auto V - активационен код
 • Grand Theft Auto V - активационен код
 • Grand Theft Auto V - активационен код
 • Grand Theft Auto V - активационен код
 • Grand Theft Auto V - активационен код
 • Grand Theft Auto V - активационен код
 • Grand Theft Auto V - активационен код

Grand Theft Auto V - активационен код | PC

Цена: 59,99лв.
Издател/производител: Rockstar Games
Код на продукта: 30378D026
Наличност: В наличност

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: между 3 лв. и 5 лв. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие.

Ако искаш да избегнеш платена доставка, заповядай в магазинната ни мрежа или плати с карта на партньорския ни сайт ozone.bg

 

Grand Theft Auto V, възторжено посрещнатата дори от критиката игра на Rockstar Games с дизайн тип отворен свят, вече има версия и за персонален компютър. Когато уличен мошеник, пенсиониран банков крадец и ужасяващ психопат се оказват въвлечени в някои от най-страховитите и умопомрачителни елементи от криминалния свят, правителството на САЩ и развлекателната индустрия, те трябва да извършат поредица опасни обири, за да оцелеят в жестокия град, където не могат да имат доверие на никого, а още по-малко един на друг. Grand Theft Auto V за персонален компютър включва серия основни визуални и технически подобрения, които дават на потребителите възможността да се потопят в атмосферата на Los Santos и Blaine County по-добре от всякога. Освен значително увеличени максимални разстояния до обектите в пространството при 60 кадъра в секунда и възможността за показване на визуалните ефекти с резолюция 4К, играчите ще се насладят на множество допълнения и подобрения, включващи:

 • Нови оръжия, транспортни средства и дейности
 • Още дива природа
 • Повече трафик
 • Нова растителност
 • Подсилени ефекти на нанесени щети и метеорологични условия и още много

Всички тези функции са подсилени от зашеметяваща разделителна способност, значителни подобрения в осветлението, сенките и текстурата и гладко кадриране. Версията на Grand Theft Auto V за персонален компютър и онлайн версията Grand Theft Auto Online ще предлагат и режим в първо лице, предоставящ на играчите възможността да изследват невероятно детайлния свят на Los Santos и Blaine County по напълно нов начин. Grand Theft Auto V за компютър също така съдържа нов Rockstar Editor, който предлага на играчите пълен набор от инструменти за редактиране, за да създават и публикуват клипове на играни игри директно в Social Club и в YouTube. Grand Theft Auto V също се лансирас онлайн версията Grand Theft Auto Online – динамичният и постоянно развиващ се свят на Grand Theft Auto. Подобренията в Grand Theft Auto Online за персонален компютър ще включват по-голям брой играчи, с възможност за игра онлайн за до 30 играчи. Всички налични ъпгрейди и създаденото от Rockstar съдържание от първоначалното лансиране на Grand Theft Auto Onlineсъщо ще бъдат достъпни за компютър, както и още много в бъдеще.

ЕКСКЛУЗИВНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА РЕДОВНИ ИГРАЧИ

Като награда за лоялните фенове на Grand Theft Auto V за това, че играят на персонален компютър и са избрали да опитат по-новата и детайлна версия на Los Santos и Blaine County, Rockstar Games предлага множество ексклузивни елементи, специално за използвалите PlayStation®3 и Xbox 360 играчи – като всеки един от тях е свързан с дейности, разработени да им покажат огромния свят на играта по нов и вълнуващ начин. За повече информация за достъп до ексклузивното съдържание за редовни играчи, моля посетете: rockstargames.com/V/bonuscontent.

ПРЕХВЪРЛЕТЕ СВОЯ СЪЩЕСТВУВАЩ GTA ОНЛАЙН ГЕРОЙ

Съществуващите играчи на PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 и Xbox One ще могат да прехвърлят своите Grand Theft Auto Online герои и прогреса в играта, до който са стигнали, на персонален компютър. За повече информация посетете: rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer.

Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows 8.1 64 Bit / Windows 8 64 Bit / Windows 7 64 Bit Service Pack 1 / Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*препоръчва се видео карта NVIDIA при използване на ОС Vista)
Процесор Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHZ (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 CPUs) @ 2.5GHZ (8 CPUs)
Памет 4GB RAM
Видео NVIDIA GT 9800 1GB / AMD HD4870 1GB
Звук DirectX 10 съвместимост
Дисково пространство 65GB свободно дисково пространство
Интернет Инсталирането и използването на играта онлайн изисква вход в мрежата на социалния клуб Rockstar Games Social Club (възраст над 13 години); изисква се интернет връзка за активация, игра онлайн и периодична проверка на правата; изискват се инсталации на софтуер, включително Rockstar Games Social Club платформа, DirectX , Chromium и Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, както и софтуер за разпознаване на различни хардуерни атрибути за права, управление на цифровите права, системата и други поддържащи цели. ИЗИСКВА СЕ ЕДНОКРАТНА РЕГИСТРАЦИЯ СЪС СЕРИЕН КОД ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ; РЕГИСТРАЦИЯТА СЕ ОГРАНИЧАВА ДО ЕДИН АКАУНТ В СОЦИАЛНИЯ КЛУБ ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB (ВЪЗРАСТ НАД 13 ГОДИНИ) ЗА СЕРИЕН КОД: ПОЗВОЛЕНО Е САМО ЕДНО ВЛИЗАНЕ ОТ ПЕРСОНАЛЕН КОМПЮТЪР В СИСТЕМАТА ЗА ДАДЕН АКАУНТ В СОЦИАЛНИЯ КЛУБ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ; СЕРИЙНИТЕ КОДОВЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕХВЪРЛЯНИ, СЛЕД КАТО СА БИЛИ ИЗПОЛЗВАНИ; АКАУНТИТЕ В СОЦИАЛНИЯ КЛУБ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕХВЪРЛЯНИ.
Обърнете внимание
Забележка С времето съдържанието, достъпно за изтегляне, и програмните промени водят до промяна в системните изисквания за тази игра. За текуща информация относно съвместимостта, моля, обърнете се към производителя на своя хардуер и www.rockstargames.com/support. Възможно е някои системни компоненти, като мобилни чипсетове, интегрирани и AGP графични карти, да не са съвместими. Възможно е спецификации, различни от горепосочените, да не се поддържат от издателя.