Промоция
Grand Theft Auto V
 • Grand Theft Auto V
 • Grand Theft Auto V
 • Grand Theft Auto V
 • Grand Theft Auto V
 • Grand Theft Auto V
 • Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V | PC

Цена: 59,00лв. 39,95лв.
Издател/производител: Rockstar Games
Код на продукта: 30378D026
Наличност: В наличност

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: 3 лв. за София, 5 лв. за страната. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие. Ако платиш директно с карта, кодът може да се изпрати по електронна поща, без допълнително заплащане.

Продуктът се предлага под формата на активационен код за 
компютър, без физическа кутия.

 

Grand Theft Auto V, възторжено посрещнатата дори от критиката игра на Rockstar Games с дизайн тип отворен свят, вече има версия и за персонален компютър. Когато уличен мошеник, пенсиониран банков крадец и ужасяващ психопат се оказват въвлечени в някои от най-страховитите и умопомрачителни елементи от криминалния свят, правителството на САЩ и развлекателната индустрия, те трябва да извършат поредица опасни обири, за да оцелеят в жестокия град, където не могат да имат доверие на никого, а още по-малко един на друг. Grand Theft Auto V за персонален компютър включва серия основни визуални и технически подобрения, които дават на потребителите възможността да се потопят в атмосферата на Los Santos и Blaine County по-добре от всякога. Освен значително увеличени максимални разстояния до обектите в пространството при 60 кадъра в секунда и възможността за показване на визуалните ефекти с резолюция 4К, играчите ще се насладят на множество допълнения и подобрения, включващи:

 • Нови оръжия, транспортни средства и дейности
 • Още дива природа
 • Повече трафик
 • Нова растителност
 • Подсилени ефекти на нанесени щети и метеорологични условия и още много

Всички тези функции са подсилени от зашеметяваща разделителна способност, значителни подобрения в осветлението, сенките и текстурата и гладко кадриране. Версията на Grand Theft Auto V за персонален компютър и онлайн версията Grand Theft Auto Online ще предлагат и режим в първо лице, предоставящ на играчите възможността да изследват невероятно детайлния свят на Los Santos и Blaine County по напълно нов начин. Grand Theft Auto V за компютър също така съдържа нов Rockstar Editor, който предлага на играчите пълен набор от инструменти за редактиране, за да създават и публикуват клипове на играни игри директно в Social Club и в YouTube. Grand Theft Auto V също се лансирас онлайн версията Grand Theft Auto Online – динамичният и постоянно развиващ се свят на Grand Theft Auto. Подобренията в Grand Theft Auto Online за персонален компютър ще включват по-голям брой играчи, с възможност за игра онлайн за до 30 играчи. Всички налични ъпгрейди и създаденото от Rockstar съдържание от първоначалното лансиране на Grand Theft Auto Onlineсъщо ще бъдат достъпни за компютър, както и още много в бъдеще.

ЕКСКЛУЗИВНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА РЕДОВНИ ИГРАЧИ

Като награда за лоялните фенове на Grand Theft Auto V за това, че играят на персонален компютър и са избрали да опитат по-новата и детайлна версия на Los Santos и Blaine County, Rockstar Games предлага множество ексклузивни елементи, специално за използвалите PlayStation®3 и Xbox 360 играчи – като всеки един от тях е свързан с дейности, разработени да им покажат огромния свят на играта по нов и вълнуващ начин. За повече информация за достъп до ексклузивното съдържание за редовни играчи, моля посетете: rockstargames.com/V/bonuscontent.

ПРЕХВЪРЛЕТЕ СВОЯ СЪЩЕСТВУВАЩ GTA ОНЛАЙН ГЕРОЙ

Съществуващите играчи на PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 и Xbox One ще могат да прехвърлят своите Grand Theft Auto Online герои и прогреса в играта, до който са стигнали, на персонален компютър. За повече информация посетете: rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer.

Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows 8.1 64 Bit / Windows 8 64 Bit / Windows 7 64 Bit Service Pack 1 / Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*препоръчва се видео карта NVIDIA при използване на ОС Vista)
Процесор Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHZ (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 CPUs) @ 2.5GHZ (8 CPUs)
Памет 4GB RAM
Видео NVIDIA GT 9800 1GB / AMD HD4870 1GB
Звук DirectX 10 съвместимост
Дисково пространство 65GB свободно дисково пространство
Интернет Инсталирането и използването на играта онлайн изисква вход в мрежата на социалния клуб Rockstar Games Social Club (възраст над 13 години); изисква се интернет връзка за активация, игра онлайн и периодична проверка на правата; изискват се инсталации на софтуер, включително Rockstar Games Social Club платформа, DirectX , Chromium и Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, както и софтуер за разпознаване на различни хардуерни атрибути за права, управление на цифровите права, системата и други поддържащи цели. ИЗИСКВА СЕ ЕДНОКРАТНА РЕГИСТРАЦИЯ СЪС СЕРИЕН КОД ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ; РЕГИСТРАЦИЯТА СЕ ОГРАНИЧАВА ДО ЕДИН АКАУНТ В СОЦИАЛНИЯ КЛУБ ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB (ВЪЗРАСТ НАД 13 ГОДИНИ) ЗА СЕРИЕН КОД: ПОЗВОЛЕНО Е САМО ЕДНО ВЛИЗАНЕ ОТ ПЕРСОНАЛЕН КОМПЮТЪР В СИСТЕМАТА ЗА ДАДЕН АКАУНТ В СОЦИАЛНИЯ КЛУБ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ; СЕРИЙНИТЕ КОДОВЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕХВЪРЛЯНИ, СЛЕД КАТО СА БИЛИ ИЗПОЛЗВАНИ; АКАУНТИТЕ В СОЦИАЛНИЯ КЛУБ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕХВЪРЛЯНИ.
Обърнете внимание
Забележка С времето съдържанието, достъпно за изтегляне, и програмните промени водят до промяна в системните изисквания за тази игра. За текуща информация относно съвместимостта, моля, обърнете се към производителя на своя хардуер и www.rockstargames.com/support. Възможно е някои системни компоненти, като мобилни чипсетове, интегрирани и AGP графични карти, да не са съвместими. Възможно е спецификации, различни от горепосочените, да не се поддържат от издателя.