Grand Theft Auto V
  • Grand Theft Auto V
  • Grand Theft Auto V
  • Grand Theft Auto V
  • Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V | XBOX360

Цена: 49,95лв.
Издател/производител: Rockstar Games
Код на продукта: 23522
Наличност: В наличност
Разработена от създателите на серията Rockstar North, Grand Theft Auto V е най-голямото и най-амбициозното заглавие в поредицата към днешна дата. Развиваща се в обширния град Лос Сантос и околностите му, Grand Theft Auto V ви дава свят с неповторими мащаби и детайли, кипящ от живот – от високите планински върхове до дълбините на океана.

Лос Сантос (Los Santos) е обширен, огрян от слънцето метрополис, населяван от гурута, проповядващи здравословен начин на живот, старлетки и залязващи звезди, който някога е пораждал завистта на Западния свят, а сега се бори за оцеляване в ерата на икономическа нестабилност и евтини телевизионни риалити програми. Насред хаоса трима много различни един от друг престъпници кроят собствените си планове за спасение и успех: уличният хулиган Фраклин (Franklin) търси реални възможности и сериозни пари; бившият затворник Майкъл (Michael), чието пенсиониране далеч не е толкова розово, колкото е очаквал; и побойникът Тревър (Trevor), подтикван от шанса за отбелязване на следващия висок резултат. Останали без други опции, тримата рискуват всичко в поредица дръзки и опасни обири, които могат да уредят спокойното им съществуване. Като най-големия, динамичен и разнообразен отворен свят, създаван някога, Grand Theft Auto V смесва развитието на разказа и гйемплея по нови начини, докато вие непрекъснато се прехвърляте в животите на тримата водещи персонажи, за да се запознаете с всички аспекти на историята. Налице са всички класически елементи на революционната поредица, като е обърнато огромно внимание на детайлите и мрачното, саркастично отношение на Grand Theft Auto към съвременната култура. Същевременно ще се насладите на новия и амбициозен подход към мултиплейъра в отворен свят. За да ви осигури възможно най-доброто преживяване за толкова мащабен и детайлно пресъздаден свят, играта ще има изисквания за инсталация на вашата Xbox 360 конзола. Grand Theft Auto V идва под формата на 2 дискa. Първият диск ще бъде използван за задължителна еднократна инсталация, а вторият за да играете играта. След инсталацията ще можете да се наслаждавате на Grand Theft Auto V и Grand Theft Auto Online, без да има нужда да сменяте дисковете.

Началната инсталация ще изисква Xbox 360 Hard Drive или външна 16GB USB флаш памет (продава се отделно) с поне 8GB свободно пространство. Ако използвате USB флаш памет, тя трябва да бъде поне USB 2.0 с минимум 15mb/s скорост на разчитане и форматирана за използване с Xbox 360. За оптимално представяне се препоръчва да използвате нова USB флаш памет.

Общи
Категория XBOX360