Guild Wars 2 Heroic Edition
 • Guild Wars 2 Heroic Edition
 • Guild Wars 2 Heroic Edition
 • Guild Wars 2 Heroic Edition
 • Guild Wars 2 Heroic Edition

Guild Wars 2 Heroic Edition | PC

Цена: 29,95лв.
Издател/производител: NCSoft
Код на продукта: 24243
Наличност: В наличност

Влезте в света на спечелилата редица награди игра Guild Wars 2, която вече включва и бонус пакета със съдържание Heroic Pack! В допълнение получавате:

 •  One Legacy Armour - класическа броня, за да изглеждате стилно, докато се впускате в приключения;
 • 18-slot Mithril Box - значително увеличение на броя предмети, които можете да носите в инвентара си;
 • 10 Experience Boosters - за да повишавате нивото си по-бързо.

Влезте в постоянно менящия се свят Тирия, в който контролирате събитията, а действията ви оформят заобикалящата ви действителност! Героите от петте велики раси – чар, азура, норн, силвари и хора – трябва да загърбят разногласията си и да се обединят срещу пробудилите се от сън Древни дракони, които променят континентите и оскверняват света и обитателите му. Обединените шампиони са последната и най-голяма надежда на Тирия. Guild Wars 2 предефинира бъдещето на онлайн ролевите игри с напрегнати, ориентирани към действие битки; лична история; иновативни, динамични събития, които оказват реален и продължителен ефект върху околната среда; PvP от световна класа и без месечни такси. Оригиналната поредица Guild Wars® е продадена в повече от 7 милиона копия в Северна Америка и Европа и продължава да се радва на активни и лоялни играчи. Guild Wars 2 се основава на богатата история и революционния геймплей, развити в оригиналните игри, но ви отвежда 250 години напред в бъдещето, в една радикално променена Тирия.

 • Динамични събития. Изучавайте постоянно менящия се фентъзи свят, в който действията оказват реален и постоянен ефект върху заобикалящата ви действителност. Динамичните събития откликват и се променят в зависимост от начина, по който реагирате на тях. Ще защитите ли това село от побеснелите кентаври или ще позволите да го изгорят? Изборът е ваш!
 • Лични истории. Вашата персонална история започва с вземането на решения, докато създавате биографията на персонажа ви, а след това се развива с всеки избор, който правите в играта. Вие решавате кой ще живее и кой ще умре, по какъв път ще вървите, а тези избори влияят трайно върху личната ви история и убежището ви.
 • Ориентирана към действието битка. Преживейте напрегнати сражения от нов тип, които имат значителен отзвук. Атакувайте в движение, избягвайте удари и се отдръпвайте от пътя на противниците ви, комбинирайте се с други играчи за мощни комбота, извличайте предимства от полезни оръжия от заобикалящия ви свят и използвайте зрелищни умения и магии. Guild Wars 2 връща удоволствието във фентъзи боевете.
 • Просторни подземия. Само най-опитните групи авантюристи се осмеляват да навлязат в подземията – обширните пространства, в които рисковете са огромни, а наградите страхотни. Подземията приемат различни форми, но във всяко следвате увлекателен разказ в режим Story, който след това се разклонява в още по-предизвикателния режим за свободно движение и изследване.
 • Състезателно PvP. Изправете се срещу малки отбори на други играчи в напрегнати мачове, в които уменията и смелостта определят победителя. Сражавайте се за ключови цели на голямо разнообразие от карти, наситени с променящи играта второстепенни обекти като оръдия и метателни машини. Спечелете слава за отбора ви по време на дневните, седмичните и годишните PvP турнири.
 • Сблъсък на светове. Подгответе се за сражения с епични мащаби! В world vs. world армии от стотици играчи от съпернически сървъри водят война насред четири обширни карти, завземат цели и отбелязват точки за своята страна. Обсаждайте замъци, нападайте кервани с провизии на противника, създавайте оръжия и се сблъсквайте с други играчи в истински, масови битки. Винаги има какво да правите на бойното поле и новите играчи могат веднага да започнат WvW!
 • Без такси. Купете си играта и играйте онлайн толкова дълго, колкото желаете. Толкова е просто!
Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows® XP Service Pack 2 или по- нова
Процесор Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon™ 64 X2 или по- добър
Памет 2 GB RAM
Видео NVIDIA® GeForce® 7800, ATI Radeon™ X1800, Intel HD 3000 или по- добра (256MB VRAM и shader model 3.0 или по- добър)
Дисково пространство 25 GB свободно дисково пространство
Интернет Постоянна високоскоростна интернет връзка
Обърнете внимание
Забележка Тъй като съдържанието на играта периодично се обновява, системните изисквания може да подлежат на промяна