Knack II
  • Knack II
  • Knack II
  • Knack II

Knack II | PS4

Цена: 39,99лв.
Издател/производител: SIEE
Код на продукта: 1001754
Наличност: В наличност

Обложката на играта е локализирана на немски език. Опциите за език в играта са няколко, сред които английски език. 


Време е да мислиш мащабно с най-малкия герой на света. Потопи се в забавен и разнообразен свят, изпълнен с пъзели, платформи и сражения, в които герой на име Knack се опитва да спаси света чрез своята способност да променя размера си.

Смалявай се, за да прекосяваш тесни пасажи, да преминаваш през малки входове и да избягваш вражески атаки. Или увеличавай размера си, за да се превърнеш в гигантски голем, способен да размаже врага с едно движение. Овладей над 20 различни движения – от зашеметяващи ритници и удари с юмрук до унищожителни суплеси и захващане от разстояние.

Със съвместния режим твой приятел може да се включи в приключението по всяко време. Заедно можете да изпълнявате специални комбинирани движения, с които ще разгромите противниците. А ако искаш да премерите сили в приятелски двубой, можеш да откраднеш части от партньора си.

Knack вече може да генерира щитове, да отблъсква вражески атаки и дори да хвърля части от себе си като бумеранг, за да зашемети злополучните си противници. Тествай танкове и други гигантски превозни средства, за да увеличиш своята огнева мощ. И не забравяй да събираш екстри, които позволяват на Knack да придобива други форми с още по-невероятни способности.

Общи
Категория PS4