Logitech G PRO Wireless + POWERPLAY Wireless Charging System
  • Logitech G PRO Wireless + POWERPLAY Wireless Charging System
  • Logitech G PRO Wireless + POWERPLAY Wireless Charging System
  • Logitech G PRO Wireless + POWERPLAY Wireless Charging System
  • Logitech G PRO Wireless + POWERPLAY Wireless Charging System

Logitech G PRO Wireless + POWERPLAY Wireless Charging System | PC

Цена: 518,00лв.

6 вноски по 93,55лв. от УниКредит

Издател/производител: Logitech
Код на продукта: 90717
Наличност: В наличност

РАЗРАБОТЕНА С ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ПРОЕКТИРАНА ЗА ПОБЕДА

 

PRO Wireless е разработена с цел да бъде върховната геймърска мишка за професионалния киберспортист. В хода на повече от две години, от Logitech G работим съвместно с над 50 професионални спортиста, за да открием идеалните форма и тегло, и да ги съчетаем с безжичната ни LIGHTSPEED технология и сензорът ни HERO 16k. Крайният резултат е една геймърска мишка с безпрецедентна производителност и прецизност, даваща ти нужните средства и увереност, за да победиш.

 

1 мс LIGHTSPEED | HERO 16K сензор | 80 г тегло

 

 

HERO 16K СЕНЗОР

HERO е най-прецизния геймърски сензор, който сме правили някога, с изцяло нова архитектура и производителност от следващо поколение. С най-бързата кадрова обработка досега, HERO е способен на 400+ IPS из цялата DPI гама, от 100 до 16 000, без никакво приглаждане, филтриране или ускорение. HERO достига професионално ниво на прецизност и най-постоянната обратна връзка досега. Не забравяй да персонализираш настройките си, посредством приложението Logitech Gaming Software (LGS).

 

 

БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ LIGHTSPEED

В моменти на голямо напрежение, латентността може да бъде разликата между победа и загуба. Дори професионалистите, които се състезават за милиони, могат да разчитат на G PRO Wireless. С време за реакция от 1 мс и нашата високооптимизирана безжична връзка на 2.4 GHz, G PRO Wireless може да достави невероятна бързина за пъргаво прицелване на турнирно ниво.

 

СВРЪХЛЕКА КОНСТРУКЦИЯ

Последният гръбначен дизайн на Logitech G постига невероятното тегло от едва 80 грама. Изключително тънката външна черупка, достигаща 1 мм, използва иновативно степенувано шаси, осигуряващо здравина и стабилност на професионално ниво.

Високотехнологичната литиево-полимерна батерия е изключително издръжлива и лека, правейки безжичния гейминг безпроблемен и необременяващ.

 

 

4-8 ПРОГРАМИРУЕМИ БУТОНА

Сменяемите леви и десни бутони правят PRO Wireless напълно симетрична и подходяща както за десничари, така и за левичари, позволявайки на професионалистите да изберат по колко бутона отстрани искат да имат – от нула до четири. DPI бутонът се намира от долната страна с цел да предотврати нежелани промени по време на игра. Logitech G PRO Wireless може да се използва с вградените конфигурации на бутоните или да се програмира изцяло посредством приложението Logitech Gaming Software (LGS).

 

  • DPI бутон

  • Вградена памет

  • LIGHTSYNC RGB светлини

  • Механични бутони със система за обтягане

  • Живот: 50 млн. щракания

  • Съвместима с POWERPLAY

 

РЕВОЛЮЦИЯ В PC ГЕЙМИНГА

Без кабели. Без компромиси. Без прекъсвания.

Благодарение на технологиите POWERPLAY™ и LIGHTSPEED™, Logitech G премахва пречките пред безжичния гейминг с висока производителност. Входящият лаг, прекъсванията и изтощените батерии вече са проблеми от миналото. Добре дошли в бъдещето на безжичния гейминг, постигнато чрез напреднали технологии и ненадминато инженерство.

 

 

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ POWERPLAY

Безкраен заряд.

Поставката POWERPLAY създава енергийно поле над повърхността си посредством иновативно приложение на електромагнитен резонанс. Това позволява зареждане в движение и доставя безжичен заряд без да смущава точните мерки и потока на информация на геймърска мишка с висока производителност. Интегрирането на тази технология в платформа с височина от 2 мм не беше лесна задача. Запознайте се с Logitech G.

 

МОДУЛЛЪТ POWERCORE™

Неограничена игра.

Енергийното поле на POWERPLAY се преобразува в ток за зареждане от модула POWERCORE, който се закача магнитно към съвместимите безжични мишки. Красотата на POWERPLAY се крие в това, че мишката ви ще се зарежда, както когато играете, така и когато почивате. Направили сме всичко много лесно. Мишката просто стои заредена. Така че правете партита безстрашно, грайндвайте ранкове и рейдвайте до насита; повторете, и така до безкрай.

 

БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ LIGHTSPEED 

Истинска свобода. Съвременна производителност.

Logitech G изобрети безжичната технология LIGHTSPEED, за да достави максималното при безжичния гейминг от висок клас. Безжичната технология LIGHTSPEED е бърза колкото, а понякога и надминава, много от водещите жични модели на конкуренцията. Така че получавате свободата на безжичната връзка без никакви компромиси.

 

И ТЕКСТИЛНИ, И ТВЪРДИ ГЕЙМЪРСКИ ПОДЛОЖКИ

Изберете повърхността си.

Усъвършенствайте възможностите си спрямо предпочитаната подложка. В комплекта са включени и текстилна, и твърда подложка, за да може да ги редувате спрямо предпочитанията. POWERPLAY ще пасне на стила ви без нужда от допълнителни покупки.

 

ГЕЙМЪРСКИ МИШКИ POWERPLAY 

Само добавете POWERCORE.

Включеният модул POWERCORE свързва съвместимите мишки с POWERPLAY. Работи с най-новите безжични геймърски мишки. Магнитният модул POWERPLAY се поставя лесно, след което сте готови за безжично зареждане.

 

ПРОГРАМИРУЕМА RGB СВЕТЛИНА

Синхронизирайте цветовете на геймърската си екипировка.

Буквата „G“ светва в брилянтни RGB цветове. Използвайте геймърския софтуер на Logitech, за да уеднаквите светлината с другата си екипировка, използвайки приблизително 16.8 милиона цвята. Дори можете да синхронизирате цвета и светлинните ефекти с геймърските мишки, клавиатури и слушалки на Logitech G, и да постигнете единен вид и усещане*.

 

ВГРАДЕНА БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА

Интегриран приемник близо до мишката ви.

Проектирахме POWERPLAY с вграден безжичен приемник LIGHTSPEED, така че геймърската ви мишка да се свърже директно с поставката POWERPLAY. Това премахва нуждата от допълнителен USB приемник на информация. Няма нужда да ни благодарите.

Общи
Категория PC
Размери Мишка: 125 x 63.5 x 40 мм; подложка: 321 x 344 x 43 мм
Тегло Мишка: 80 г
Период Месечни вноски Обща стойност ГЛП ГПР
3 месеца 180,83лв. 542,50лв. 27.98 % 31.87 %
6 месеца 93,55лв. 561,30лв. 28.07 % 31.99 %
9 месеца 64,49лв. 580,42лв. 28.18 % 32.13 %
12 месеца 50,04лв. 600,47лв. 28.13 % 32.13 %
15 месеца 41,34лв. 620,05лв. 28.09 % 32.01 %
18 месеца 35,59лв. 640,56лв. 28.00 % 31.89 %
24 месеца 28,44лв. 682,52лв. 28.00 % 31.89 %

*БЕЗ ВКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКА "ЖИВОТ"