Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse + POWERPLAY Wireless Charging System
 • Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse + POWERPLAY Wireless Charging System
 • Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse + POWERPLAY Wireless Charging System
 • Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse + POWERPLAY Wireless Charging System
 • Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse + POWERPLAY Wireless Charging System
 • Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse + POWERPLAY Wireless Charging System
 • Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse + POWERPLAY Wireless Charging System
 • Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse + POWERPLAY Wireless Charging System

Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse + POWERPLAY Wireless Charging System | PC

Цена: 478,00лв.

6 вноски по 86,33лв. от УниКредит

Издател/производител: Logitech
Код на продукта: 90716
Наличност: В наличност

БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ LIGHTSPEED

Спечелила доверието на топ киберспортисти

В моменти на голямо напрежение, латентността може да бъде разликата между победа и загуба. Дори професионалистите, които се състезават за милиони, могат да разчитат на G703. С време за реакция от 1 мсек и нашата високооптимизирана безжична връзка на 2.4 GHz, G703 може да достави невероятна бързина за пъргаво прицелване на турнирно ниво.

 

 

НАЙ-ПРЕЦИЗНИЯТ НИ ОПТИЧЕН СЕНЗОР

Не пропуска нито един пиксел

G703 е оборудвана с оптичния сензор PMW3366, считан за най-добрия геймърски сензор на пазара. PMW3366 няма абсолютно никакво приглаждане, филтриране или ускорение по целия диапазон, от 200 до 12 000 DPI, което му позволява да достигне изключителна прецизност и еднакво време за реакция на всяка скорост. Използвайте геймърския софтуер на Logitech, за да настроите сензора спрямо подложката ви, и постигнете още по-голяма прецизност.

 

ГЕЙМЪРСКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

8 пъти по-бърза от стандартни мишки

С G703 играта става по-интересна, а ти – по-добър. G703 е проектирана за скорост, прецизност и издръжливост. Времето за реакция е 1 мсек, както когато работи безжично, така и с кабел. G703 е до 8 пъти по-бърза от стандартни мишки, което означава, че когато щракнете, реакцията е почти мигновена.

 

Съвместима с технологията за зареждане POWERPLAY

Безкраен заряд.

Поставката POWERPLAY (включена в пакета) създава енергийно поле над повърхността си посредством иновативно приложение на електромагнитен резонанс. Това позволява зареждане в движение и доставя безжичен заряд без да смущава точните мерки и потока на информация от геймърската мишка. Внедряването на тази технология в платформа с височина от 2 мм не беше лесна задача. Запознайте се с Logitech G.

 

 • Ергономичен дизайн
 • С кабел или без
 • Регулируема тежест
 • Програмируема RGB светлина
 • Вградена памет
 • 6 програмируеми бутона
 • Програмируеми DPI настройки

 

РЕВОЛЮЦИЯ В PC ГЕЙМИНГА

Без кабели. Без компромиси. Без прекъсвания.

Благодарение на технологиите POWERPLAY™ и LIGHTSPEED™, Logitech G премахва пречките пред безжичния гейминг с висока производителност. Входящият лаг, прекъсванията и изтощените батерии вече са проблеми от миналото. Добре дошли в бъдещето на безжичния гейминг, постигнато чрез напреднали технологии и ненадминато инженерство.

 

 

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ POWERPLAY

Безкраен заряд.

Поставката POWERPLAY създава енергийно поле над повърхността си посредством иновативно приложение на електромагнитен резонанс. Това позволява зареждане в движение и доставя безжичен заряд без да смущава точните мерки и потока на информация на геймърска мишка с висока производителност. Интегрирането на тази технология в платформа с височина от 2 мм не беше лесна задача. Запознайте се с Logitech G.

 

МОДУЛЛЪТ POWERCORE™

Неограничена игра.

Енергийното поле на POWERPLAY се преобразува в ток за зареждане от модула POWERCORE, който се закача магнитно към съвместимите безжични мишки. Красотата на POWERPLAY се крие в това, че мишката ви ще се зарежда, както когато играете, така и когато почивате. Направили сме всичко много лесно. Мишката просто стои заредена. Така че правете партита безстрашно, грайндвайте ранкове и рейдвайте до насита; повторете, и така до безкрай.

 

БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ LIGHTSPEED 

Истинска свобода. Съвременна производителност.

Logitech G изобрети безжичната технология LIGHTSPEED, за да достави максималното при безжичния гейминг от висок клас. Безжичната технология LIGHTSPEED е бърза колкото, а понякога и надминава, много от водещите жични модели на конкуренцията. Така че получавате свободата на безжичната връзка без никакви компромиси.

 

И ТЕКСТИЛНИ, И ТВЪРДИ ГЕЙМЪРСКИ ПОДЛОЖКИ

Изберете повърхността си.

Усъвършенствайте възможностите си спрямо предпочитаната подложка. В комплекта са включени и текстилна, и твърда подложка, за да може да ги редувате спрямо предпочитанията. POWERPLAY ще пасне на стила ви без нужда от допълнителни покупки.

 

ГЕЙМЪРСКИ МИШКИ POWERPLAY 

Само добавете POWERCORE.

Включеният модул POWERCORE свързва съвместимите мишки с POWERPLAY. Работи с най-новите безжични геймърски мишки. Магнитният модул POWERPLAY се поставя лесно, след което сте готови за безжично зареждане.

 

ПРОГРАМИРУЕМА RGB СВЕТЛИНА

Синхронизирайте цветовете на геймърската си екипировка.

Буквата „G“ светва в брилянтни RGB цветове. Използвайте геймърския софтуер на Logitech, за да уеднаквите светлината с другата си екипировка, използвайки приблизително 16.8 милиона цвята. Дори можете да синхронизирате цвета и светлинните ефекти с геймърските мишки, клавиатури и слушалки на Logitech G, и да постигнете единен вид и усещане*.

 

ВГРАДЕНА БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА

Интегриран приемник близо до мишката ви.

Проектирахме POWERPLAY с вграден безжичен приемник LIGHTSPEED, така че геймърската ви мишка да се свърже директно с поставката POWERPLAY. Това премахва нуждата от допълнителен USB приемник на информация. Няма нужда да ни благодарите.

Общи
Категория PC
Размери Мишка: 124 х 68 х 43 мм; подложка: 321 x 344 x 43 мм
Тегло 107 г (само мишката)
Период Месечни вноски Обща стойност ГЛП ГПР
3 месеца 166,87лв. 500,61лв. 27.98 % 31.87 %
6 месеца 86,33лв. 517,96лв. 28.07 % 31.99 %
9 месеца 59,51лв. 535,60лв. 28.18 % 32.13 %
12 месеца 46,17лв. 554,10лв. 28.13 % 32.13 %
15 месеца 38,14лв. 572,17лв. 28.09 % 32.01 %
18 месеца 32,84лв. 591,09лв. 28.00 % 31.89 %
24 месеца 26,24лв. 629,81лв. 28.00 % 31.89 %

*БЕЗ ВКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКА "ЖИВОТ"