Mario (Wedding Outfit)

Mario (Wedding Outfit) | amiibo

Цена: 29,95лв.
Издател/производител: Nintendo
Код на продукта: 31322
Наличност: В наличност

Марио никога не се колебае да действа, когато Гъбеното кралство бъде сполетяно от беда. Известен с това, че е спасил света, и принцеса Пийч, безброй пъти от Баузър, Марио е истинска суперзвезда. На тази фигурка, Марио носи брачния си костюм от играта Super Mario Odyssey.

 

Провери точно какво прави всяко amiibo в различните игри на официалната страница на Nintendo.

 

amiibo™ са интерактивни фигурки, които работят с игрите ти. Докосни amiibo, докато играеш съвместима игра на Nintendo Switch, 3DS или Wii U и открий учудващи нови неща. amiibo правят различни неща в зависимост от играта: могат да отключат нови мисии, оръжия, брони, предмети, персонализации и други. Дори уменията на самите фигурки могат да се развиват, което да ги превърне в идеалните партньори, или страховити врагове.

 

 

Едно amiibo, няколко игри

Едно amiibo може да се използва с няколко игри, и да направи любимите ти заглавия още по-забавни. Дори да си използвал едно amiibo с дадена игра, можеш да ползваш същото, за да отключиш екстри в много други игри.

 

Mii и amiibo

Регистрирай информацията от своето Mii в amiibo с едно докосване, за да го направиш свое лично. Дори можеш да го кръстиш! Използвай го в игрите, за да го развиеш, и да стане специално твое, като никое друго.

Общи
Категория amiibo